Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patii20

novynette nie robienie przerwy

Polecane posty

Gość Patii20

Hej wszystkim mam pytanko czy można brać tabletki bez robienia 7 dniowej przerwy-pod rząd 2 opakowania?odpiszcie mi jak możecie

Można, zapobiegniesz wtedy krwawieniu, a przerwe zrobisz przy nastepnym opakowaniu. Nie wiem, czy ma to jakies konsekwence zdrowotne, ale podejrzewam, że nie.

Gość Patii20
własnie czyli przez te 21 kolejnych dni nie wystąpi plamienie??kurczę ale co ze stanem zdrowotnym czy nic mi nie bedzie??

Gość martwisz się stanem zdrowotnym
?:O a że łykasz codzień to gówno i trujesz się, to Cię nie martwi?:O

nic poważnego Ci nie bedzie aczkolwiek niektore kobiety reagują na nie robienie przerwy plamieniem w trakcie opakowania, a rzadziej jakimis mdłościami nieznacznymi

Gość kasik24
ja brałam 2 opakowania novynette bez przerwy i nic sie nie działo. pod koniec 2 opakowania troszke piersi bolały a tak to nic. wiadomo za czesto nie powinno sie , ale raz na jakis czas to nie tragedia

Gość Patii20
dziekuje za rade

Gość novynettkaaaaaa
lekarze dowiedli, że dla prawidłowej równowagi organizmu krwawienie powinno wystąpić przynajmniej raz na 3 miesiące, także można bez obaw wziąć nawet 3 opakowania pod rząd, ryzykując tylko drobnymi zawahaniami, tj. niewielki ból brzucha, czy piersi, ewentualnie plamienie, ale to zależy już indywidualnie od nas ;) pozdrawiam

Ja także brałam 2 opakowania pod rząd plamień nie miałam tylko czasami pobolewał mnie brzuch ale to tylko chwilowe bóle a pod koniec strasznie bolały mnie piersi. A mam pytanko nie wiecie czy w przypadku brania 2 opakowań pod rząd okres wypada w tym samym czasie co przy braniu 1 opakowania.Bo troszke sie boje i szczerze powiem że juz nigdy nie bede brała 2 na raz wole dostawac okres regularnie..czekam na odp.