Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nik tymczasowy

Witam jestem tu nowy.

Polecane posty

Chciałem się przywitać i na wstępie podzielić się zdarzeniem, który wywarło na mnie bardzo mocne piętno odszczepieńca. :o Właśnie wróciłem ze spaceru , na którym w drodze powrotnej w restauracji McDonalds nabyłem drogą kupna trzy cheesburgery. Kupowałem w okienku \"na wynos\" nie w środku restauracji dla tego zagapiłem się i nie zauważyłem czy pani wkłada do torebki paragon. Zapytałem się czy jest w torebce bo to dla mnie ważne. Pani lekko zdziwiona zapytała czemu to dla mnie takie ważne . No więc opowiedziałem jej że kolekcjonuję wszystkie paragony ponieważ wyklejam nimi ściany mojego domu. Tytułem ciekawostki kolekcjonerskiej zdradziłem jej że te najbardziej seksowne z Alberta (taki market) zdobią moja sypialnie. Pani spojrzała na mnie jak by ogonem karpia w twarz dostała i popukała sie w czoło. Na koniec trzasnęła mi okienkiem przed nosem .(takie przesuwane) :( Nie opowidajcie nikomu o swoich pasjach, możecie spotkac się z niezrozumieniem. 😠

Gość Olka trygłówka
ty ohydny zboczeńcu!!! wykastrować!

Gość Anka Krużganka
wszyscy faceci to zboczeńcy!

Gość gtr
,_,_,_ | @| c|O..o p |___,| \ / /|\ /|\ Czesio

Myrevin czy ty przypadkiem na święta nie przemawiasz ludzkim głosem? Najpierw jakiejsc lasce na innym topiku napisales ośtam costam i daleś "😘" i ":(" a teraz wg ciebie czesio jest piękny! Albo cię jaszczomb podmienił albo nie wiem co...

--> Kulaj czukerek 👄 Święta idom... po nowym roku wszystko wróci do normy. ;) Albo i nie.. :P

Gość Myrevin
--> smiley dziwne że ty nie też sie podszywałeś..

Gość Myrevin
A co w tym śmiesznego to ja nie wiem.. Mam zryty beret. P.S. To nie podszyw. :classic_cool: