Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierc ciastek

Jak zyjecie szybko czy wolno?

Polecane posty

Gość pierc ciastek

Ja ogolnie wolalbym wolniejsze tempo, nie dlatego ze nie lubie pracowac czy cos, tylko ja nie lubie szybko bo to wbrew sobie. Dodatkowo to nie na moje nerwy, stres, nerwica, depresja, czesto stracony czas, to wszystko moze doprowadzic do fatalnego stanu, do calkowitego zaburzenia osobowosci, jesil wczesniej nie wyzionemy ducha. Pomijam ze w takim tempie stajemy się naprawde o wiele glupsi. Z drugiej jednak strony jesli nie bede sie spieszyl to nic nie osiagne...gorsze w tym jest jednak to ze coraz wiecej osob tak zyje i nie dlugo bedzie trzeba sie do tego dosto

Wolno. Nigdzie mi sie nie spieszy. Wyscig szczurow jest mi obcy. Bo gdzie mam sie spieszyc? W imie czego?

Gość bey
Takie zycie. Ja zyje wolno i nie jest mi zle. Moze na poczatku nie jestem ale chociaz, tak mysle, dobrze zyje.

bede zyl wolno gdy bede na emeryturze (oby nigdy) bede odpoczywal gdy umre :classic_cool: pijmy szybciej :classic_cool:

Gość mnie to miejsce
ja luie miec zajety caly dzien a wiec chyba szybko, choc nie mowie, ze biore udzail w wysciugu szczurow. wiecie, nawet ostatanio zauwazylam, ze w i znajoma z gr. sie ze mna sciga, kora bedzie miala lepsza ocene:O p o r a ż k a nie wiem mi jakos zaleyz na tym, zeby albo zlaiczyc jelli jest to ciekzimaterial albo, zeby zdac na 5 czy 4 a to o ona dostanie to juz mnie nie obchodzi, byle tylko jej to odpowiadalo.

Gość pierc ciastek
a ja wygrałem życie: wlasnie nie przegraleś, bo nie robisz nic wbrew sobie a to jest nawajzniejsze. Gorsze jest to, ze wlasnie mozemy przez innych, przez to ich szybkie tempo popasc w takie myslenie. Swoja droga wydaje mi sie ze zycie nie wbrew sobie to sposob na dlugowieczność.

Gość pierc ciastek
Przy wolniejszym tempie tez mozna miec zajety dzien... mozna np. poswiecic caly czas na odkrywanie, odkrywanie tego co sie naprawde lubi.

nie wiem czy nie robienie niczego jest oznaką nie przegranego życia :O tylko nie rozumiem jednego 🖐️ dlaczego zakładasz, że wolne tempo życia jest równoznaczne z nie robieniem niczego wbrew sobie... spora część mojego życia to robienie czegoś wbrew sobie... w pewnym sensie :O

Gość pierc ciastek
A nie sypie Wam sie wiele rzeczy przy szybszym tempie? Nie macie tak ze pewnych spraw nie dopatrzycie i później klapa?

Gość expresssss
zyj szybko, umieraj mlodo :o typowe dla ludzi XXI wieku :( ja natomiast zyje powoli. Jest takie powiedzenie, ze zyjac szybko mozna niezauwazyc szczescia :)

Gość pierc ciastek
No fakt jesli akurat się kompletnie nic nie robi to w pewnym sensie mozna uznac to za przegranie. Zakladalem tak co prawda w oparciu o mnie, bo mi szybsze tempo nie służy, ale chyba ogolnie sie to wszystkich tyczy.

Gość pierc ciastek
Zreszta wystarczy popatrzec na pokolenie fotki itp, rodzice pewnie nie maja czasu i wyrastaja pozniej takie cuda, a my musimy pozniej wyrywac sobie wlosy z glowy.

uwierz mi, że chciałbym umrzeć jak najszybciej, aczkolwiek nie popełnię samobójstwa a śmierć jakoś nie kwapi się zapukać do mych drzwi

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wolno zyc wolno

Gość Rkop
Zyjac szybko nie tylko nie zauwarzymy szczescia, ale tez innych rzeczy.

Dzisiaj kupowłam kolczyki mojej siostrze na Gwiazdkę, byłam w sklepie z moim Chłopakiem co jest równoznaczne z tym, że czułam się popędzana i kupiłam przez to złe kolczyki i musiałam ostecznie kupić dwie pary :/

Gość zdzisiu
ja zyje wolno i wrecz nie lubie tych co zyja "szybko" to ciagle bieganie i mowienie "nie mam czasu" lipa jak hvj po co mi takie życie:O

staram się żyć wolno, smakować życie, niczego nie przegapić nie zawsze się udaje ale staram się mocno :)