Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos jest nie tak

zaczerwinienie / opuchniecie / bol

Polecane posty

Gość cos jest nie tak

kilka dni temu (dokladnie 3) zaszalelismy z moim chlopakiem. to byl naprawde ostry sex, bardzo intensywne 1.5 godz. na drugi dzien zauwazylam poczulam bol przy tylnej czesci wejscia do pochwy i jakby maly czerwony punkcik, lekkie zgrubienie. wstrzymalismy sie od sexu na jedna noc. wczoraj sie znow kochalismy (tym razem delikatnie), ale objawy dzis sa te same, a moze nawet gorsze. cala tylna czesc jest jakby nabrzmiala, boli (szczypie) przy dotyku. co dziwne boli mnie tez pupa jak probuje zrobic no wiecie co. cos jakby wszystkie te strefy mnie bolaly. dodam, ze moj partner jest mi wierny i nie mam co do tego watpliwosci, zaazwyczaj uzywamy prezerwatyw, ale zawsze tej samej marki. jakes idee co moze mi dolegac? jutro nie dam rady isc do gina, bo za duzo mam pracy, a wiec wypada na to, ze dopiero po swietach, wiec troche sie martwie...

Gość jakies sugestie

Gość moze to mechaniczne otarcie

Gość jola78
aż się picza zapaliła:) skoro taki ostry był seks to czego się spodziewałaś wszystko wróci do normy za parę dni jak nie będziesz między czasie też się kochać:)

Gość cos jest nie tak
Moja ginekolog dala mi masc Hydrokortyzon. Stosowalam ja przez prawie tydzien, ale w miedzyczasie zdazylo mi sie 4 razy wspolzyc. Ja czuje sie juz swietnie, ale moj facet nabawil sie jakies wysypki, obawiam sie, ze to moze przez te masc......