Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakMiZle

on juz nie chce byc ze mna..

Polecane posty

Gość TakMiZle

Po roku zwiazku wszystko dobiega konca.. Byc moze nie pasujemy do siebie idealnie ale sie kochamy. Jeszcze niedawno tak mowil. Nie odpowiada mu to jaka jestem. Ponoc bardzo uparta, nie da mi sie przegadac i sie obrazam za czesto. Tylko ze ja tego nie zauwazylam.. Wystarczajacy powod by chciec zostawic druga osobe? Mnie tez pare rzeczy sie w nim nie podoba a mimo wszystko chce dalej dzielic z nim zycie. Dzis bede wszystko wiedziec. Tylko niewiem jeszcze czy chce go dzis zobaczyc, w taki dzien.. Mowi ze obojetnie co sie stanie bedzie dobrze.. Nie bedzie.

Gość tulę i ciepeło ślę
Wiem jak się czujesz :( Tulę ❤️ ps. dzis wydaje Ci się to dziwne, trzeba czasu, ale dobrze mówi..

Gość TakMiZle
:(:(:(

Gość fdssddsf
fochy i upartosc to najgorsze, co moze byc. Wiec sie facetowi nie dziwie 🖐️

Gość elo ziom
fdssddsf -> Wal sie na Ryj

Gość fdssddsf
czyzby kogos dotknela moja wypowiedz? :D

Gość ja uwazam
ze ktos kto przed swietami robi takie akcje to kawal dupka mogl poczekac byscie swieta mogli spedzic w radosci a nie zebys sie ejszcze w igilie musial denerwowac przytulam

a może... może Nowy Rok i Nowy Facet? ;) obawiam się, że nawet jak z Tobą zostanie to z litosci

Gość slawko39
wiesz ja cie nie kocha to wszystko przeszkadza zupa za slana itp. zebyscie sie kochali i byli ze soba musicie byc sobie potrzebni. juz wiemy ze ty go potrzebujesz zeby tylko on cie potrzebowal .tylko gn nie blagaj bo to nic nie da .wiem ze moze zle zabrzmi ale jestesmy jak towar w sklepie . jesli go kupisz z litosci dla sprzedawcy to i tak towar porzucisz. blagajac go okazesz slabosc a swiat jest taki podly ze inni szanuja tylko silnych i bogatych.

OLEJ DUPKA ! FOCHY , NO WIESZ , KAZDA MA Z NAS FOCHY , a taki powoed to nie powod ,. on ma kogoś nowego na bank ! i ty tez miej ! w dupe z nim

Gość a ja się zgadzam...
...z fdssddsf. Jeżeli dziewczyna ciągle chce stawiać na swoim, obraża się o byle co, jest uparta jak osioł, to facet po prostu ma dość. I mówię to jako kobieta. Też uparta ;) ale z tym walczę.

Gość lisiczka piękna
jeżeli już Cię nie kocha, to wynajdzie każdy powód aby nie być z Tobą. Przecież wiedział jaka jesteś, to po co w ogóle z Tobą był? Dla seksu czy dla tego, że nie miał akurat żadnej lepszej w pobliżu? a porę wybrał sobie na zrywanie fatalną:O

Gość o ja nie mogę
facetowi dajcie spokój, odwidziało mu się, przestał kochac, bywa. a jakby zostal z nia w święta i w sylwestra, a potem byłby topik, że \"jeszcze w święta razem, a potem...\" to byście go zjechały, że z litosci i z braku odwagi nie odszedł wcześniej, że był i kłamał, że kocha, że jak to możliwe, że faceci to takie dupki. ogarnijcie się, żadna pora nie jest dobra na rozstanie, jak jedna osoba nadal uważa, że kocha, no ale co, to ta druga w takim razie jest zła? nie jest, tylko kurwa ludzie zmieniają zdanie i tyle, co w tym niesamowitego? ty odrazu szukasz w nim kata (bo rzucil i o co mu chodzi i dlaczego) a w sobie ofiary (bo ja akceptuję jego wady i chcę z nim dzielic życie) no laska, szansę dostajesz na faceta, który będzie miał mniej tych wad, ten postępuje uczciwie, bo się zwija, gdy nie kocha....weź może nie pogrązaj się w wyolbrzymionych problemach, bo potem będzie histeria typu \"jak długo będę cierpieć\". zajmij sie sobą , podziękuj facetowi za odwagę i czekaj na cos lepszego.

Gość wiedzial
jaka jesteś to po co w ogóle z toba był - buahaha no co za glupota, przemyśl to lisiczko, bo nie wiadomo czy się śmiac czy płakać.

Gość TakMiZle
ale po mnie pojechaliscie..

Z doswiadczenia wiem ze faceci nie lubia obrazalskich i zbytnio upartych dziewczyn. Ja z moim mialam kryzys z tego powodu...na szczescie udalo sie nam pokonac go. Dzis pracuje nad soba i przede wszystkim najpierw gadamy zamiast od razu obrazac sie o byle co. Postaraj sie zmienic troche, moze on to zauwazy i znow wrocicie do siebie.

Gość TakMiZle
Nie kocha? Mozna przestac kochac tak poprostu? Nie powiedzial ze nie kocha. Ujal to tak ze nie ma iskry miedzy nami, tak jak kiedys. No i jeszcze to ze jestem uparta. Dodam ze jak jakies dwa miesiace temu ja chcialam odejsc z powodu jego wad to mnie blagal zebym zostala, ze sie zmieni i takie tam. Tyle pierdol co mi obiecywal w zyciu nie slyszalam. A teraz on bierze odwet?

Gość jaki odwet
chyba za bardzo oceniasz faceta babskimi surrealnym teoriami... mozna przestac kochać, zwyczajnie. albo mozna nie przestać kochac, ale relacje w związku są na tyle nie pasujące którejś ze stron, że w którymś momencie przestaje się chcieć. nie chodzi o jechanie po tobie, tylko o to, że albo to przyjmiesz do wiadomości za normę, albo będziesz cztyała głupie rady typu "popracuj nad soba, to może wróci". to czy wróci czy nie, ma być poza tobą, buduj swoje zycie dla siebie, nie dal kogoś, kto cię zostawia i kogo juz sama chciałaś rzucić.

Gość a już ten
tekst, że tyle pierdół co ci naobiecywał...jak się z kims jest, to się zawsze obiecuje, jak jest dobrze, to się realizuje, a jak nie, to sie rozchodzi i wszystko traci obowiązywanie. watpię, żeby ci obiecywał, żeby na złośc tobie nie dotrzymać słowa ptoem, to sporadyczny przypadek. poprostu lepiej mu jest bez ciebie i to nie znacy, że z którymś z was jest coś nie tak.

Gość jak strzelasz fochy mala
to sama jestes sobie winna.tylko pantofel bedzie to znosil.kazdy normalny facet kopnie cie w dupe

Gość alyannaaaa
Do autorki. Moj ex odszedl ode mnie bo strzelalam focxhy prawie co 2 dzien. Nie wiem jak ze mna wytrzymal, latal za mna jak pies( teraz mi jest glupio z tego powodu), obrazalam sie o byle glupoty. Nie dziwie sie ze odszedl bo nikt by nie wytrzymal z taka zlosliwa baba. Milosc, zauroczenie minelo. Cierpialam po tym 2 lata, chcoiaz dobrze sie stalo bo on tez okazal sie niezlym chamem pod koniec. Teraz jestem w nowym zwiazku i bardzo mocno pracuje nad moim charakterem. Po pierwsze wiem, ze moj partner ma silny charakter i nigdy by mi nie pozwolil na dziecinne zagrywki. Co innego gdy naprawde on przeskrobie, to zadzwoni, przeprosi i przyzna mi racje ale gdy widzi, ze ja czepiam sie o byle co to daje mi do zrozumienia, ze tak traktowac go nie bede. W efekcie koncowym, stalam sie spokojniejsza, bardziej zrownowazona i nie kloce sie o glupoty. jeszczem wreszcie szczesliwa:)

Gość alyannaaaa
ale trzeba tez podkreslic ze mi sto razy mocniej zalezy na tym zwiazku niz poprzednim co oczywiscie nie usprawiedliwaia mego wczesniejszego zachowania.... tak mi na nim zalezy i tak go kocham, ze nie potrafie krzyczec na niego bez powodu, on by po prostu wyszedl z domu i uniosl sie honorem.