Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwi_st

8 tc a rdzawe upławy

Polecane posty

Gość iwi_st

jestem w 8 tc, właśnie zauważyłam rdzaw upławy, takie jak przy końcówce okresu, ponad to boli mnie delikatnie podbrzusze; próbowałam bezskutecznie jak dotąd dodzwonić sie do mojego gin pomóżcie co mam robić, nie chce wyjść na paranoiczkę ale to moja pierwsza ciąża i jestem przerażona

Gość wiesz co chyba powinnaś wziąć
duphaston, ale musisz mieć receptę jedź na pogotowie, nie czekaj, nich gin cię zbada i na pewno wypisze duphaston

po pierwsze nie panikuj . wez kogos i jedzcie na izbe przyjec niech to zobacz gibekolog. ja wprawdzie w 2 miesiacu tez mialm tdzawe uplawy..ale nic mi nie bylo. po prostu do ktoregos miesiaca moze cos takiego wystepowac szcegolnie w czasie kiedy normalnie powinna byc miesiaczka. ale jedz sprawdz.

Gość iwi_st
dziękuję za wsparcie; jestem po wizycie u gin przepisała mi kaprogest i kazała dużo wypoczywać; niemniej jestem trochę, po tej wizycie, zdołowana albowiem troszkę mnie przydołowała swoją wypowiedzią; chyba wolałabym wszystkiego nie wiedzieć

Gość może chcesz wygadać się tutaj
? :)

Gość podpowiedzcie
dobrze ze bylas na wizycie-i masz leki -teraz lez i wypoczywaj-ja plamiłam w 7mym tyg-wszystko skonczyło sie ok

Gość iwi_st
nie wiem dlaczego, ale ustąpiły wszystkie objawy dotąd przeze mnie odczuwane (nudności, tkliwość piersi), czy to możliwe że to wpływ przyjętych dwóch ampułek kaprogestu??

nie chce cie straszyc ale czesto objawy mijaja kiedy ciaza obumiera. Ale zycze ci z calego serca aby w twoim przypadku sie to niepotwierdzilo. Pozdrawiam

Nie myśl od razu o najgorszym .Ja w 7 t.c. mialam plamienie , potem krwawienie , szpital- nie bylo ani krwiaka ani nic co mogloby to tłumaczyć . Potem znow plamilam w 13-14 t.c znów przez tydzień i urodziłam piekna dużą zdrową córeczkę. A mialas robione usg ? Jak ci dali lek na podtzymanie i nie zostawili cię w szpitalu to na pewno wszystko jest dobrze z dzieckiem.

Gość iwi_st
usg wyszło poprawne, pokazali mi tętno mojej fasolki; niemniej cały czas się panicznie boję

Gość iwi_st
na początku wszystkim dziękuje za dodanie otuchy; jestem po kolejnym badaniu usg, dzidzia rozwija się prawidłowo (mam pierwszą fotkę :) ), rośnie zgodnie z planem; lekarz prowadzący dołożył mi jeszcze luteinę i zaprosił na kolejną wizytę za 2 tygodnie; mimo usilnych poszukiwań źródła krwawienia nic nie znaleziono