Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43656

którą z was facet zostawił bez podania przyczyny?

Polecane posty

Gość 43656

Są tu dziewczyny takie jak ja - które żyły długo (ja 2 lata) w szczęsliwym związku, z planami (mieszkanie, ślub, dziecko) i nagle facet zostawił je zupełnie nie podając przyczyny, bez żadnego "psucia" się wcześniej. Po prostu jednego dnia buziaczki, wyznania, plany, a następnego odchodzi. Gdy pytasz czemu, odpowiada - bo tak musi być, albo - i tak nie zrozumiesz. Jak zareagowałyscie? Próbowałyscie dowiedziec się czemu? U mnie sytuacja jest tym zabawniejsza, że po tym jak mnie zostawił, jak przeżyłam szok, jak rozpaczałam i nie moglam dojść do siebie - wszystkim powiedział że to ja go zostawiłam.

Gość moze ktos mu cos
naopowiadal? ze go zdradzilas na przyklad?

to faktycznie jakiś dziwny ten gość... rozumiem co czujesz.. bo tylko kilka miesiecy jestem dłużej ze Swoim narzeczonym... mamy juz date slubu wyznaczoną... sale, orkiesstre.. i nie wyobrazam sobie zeby cos takiego moglo mnie spotkac:(

Gość lisiczka piękna
Przyczyna zawsze jest jedna-już nie kocha. A dlaczego przestał? bo to nie była prawdziwa miłość tylko zauroczenie, które minęło.

Gość 43656
nie, nikt nie naopowiadał :) rozmawialiśmy przy rozstaniu, ale nie potrafił powiedzieć czemu odchodzi. Po prostu. Tak musi być, a ja tego i tak nie zrozumiem. Chce być sam i już.

Gość 43656
no nie, teraz wszystkim opowiada jak to mnie kochał i wciąż kocha, a ja go zostawiłam. :D A nawet jesli przeszla mu milosc - chyba powinien pokazac cos wczesniej. A bylo idealnie. Ale ok, nie skupiajmy sie juz na mnie. Są tu takie dziewczyny?

Gość incognitaXXL
Mnie sie pare razy cos takiego zdarzylo ale nie w dlugich zwiazkach tylko w tzw pierwszych fazach spotykania sie. najpierw sms, wyznania, chec spotkania sie a potem nagle milczenie i unikanie.

Gość 43656
a podobno to kobiety są skomplikowane :D ja nie znam żadnej która by tak zrobiła