Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Przez mojego chłopaka głupio sie czuje...pomozcie...doradźcie..

Polecane posty

Bo on cały czas kupuje mi jakies przenty, to kolczyki, to bransoletke itp itd a ja mu nic. i jakos tak mi wstyd brac te prezenty wczoraj mi dał z okazji gwiazdki kolczyki i kolczyk do pępka w mikołajki mi tez dał jakies tam kolczyki a ja mu nic. jedynie na dzin chłopaka mu kartke kupiłam i nic poza tym...hmmm porazdzcie co o tym myslicie

Gość oj dzieci dzieci

Gość Hottie
zrob mu cos wlasnorecznie. Ja tez tak mam, sama jestem wiecznie splukana, a on mi ciagle cos kupuje, nie bizuterie bo nie przepadam, ale ostatnio 2 sukienki mi kupil i zaplacil za przedluzanie wlosow. Za to ja robie dla niego rozne fajne rzeczy bo jestem zdolna manualnie ;)

Hottie ja tez własnie zdolna manualnie :D a kasy ciągle nie mam bo ja dzisiaj żyje jutro gnije co zarobi to przepije :p

Gość Hottie
no to widze podobeinstwo ;D mnie sie po prostu pieniadze nie trzymaja, co ja moge? :P czym ten Twoj sie interesuje, co lubi, moze cos doradze?

Gość Hottie
oho.. to trudno cos samemu wymyslec.. chociaz.. moj ma na lusterku uczytego przez mnie smiesznego kroliczka ;) takiego malego ;P jest swietny, taki w stylu uglytoys ;p

Gość smutna w święta
Kup mu kalndarz na 2008 rok z fotografiami samochodów, motorów czy co tam go interesuje.

Gość Hottie
amant, wszyscy wiemy ze jestes oryginalny, ale watpie zeby ten jej chlopak mial chec nosic pierscionek ;PPP

Gość SzczesciaraJedna
ciesz sie ze dostajesz bo ja nic nie dostaje tak po prostu bez okazji.

Gość Hottie
stoprocent, napisz czy cos mu robisz czy nie ;) jestem ciekawa, moze masz jakies fajne pomysly ktore zgapie ^^

Gość novineczka
mi by było głupio mówić, że nic nie daję swojemu chłopakowi z takich powodów jakie podajesz. no już naprawdę, nie mówię, że jakieś super drogie rzeczy ale mogłabyś chociaż z 50 zł odłożyć i mu kupić jakiś fajny krem po goleniu.

Gość Hottie
mi by bylo wstyd kupic mu krem po goleniu ;p bo takie rzeczy tocos takiego jak dezodorant itp, wg mnie kazdy sam sobie kupuje jak jestem akurat przy kasie to staram sie cos mojemu kupic fajnego, a ze po swietach jestem ^^ to sie w czwartek do Baltyckiej wybiore i kupie mu jakis designerski gadzet do pokoju ;) najbardziej sie boje co mi da z okazji swiat ;p bo dzisiaj sie zobaczymy. znowu bedzie mi glupio ;p

Gość novineczka
okej, nie chcesz akurat kremu to nie ale zawsze da się coś fajnego dobrać albo zrobić samemu jak się umie. a nie kwękać, że się głupio czujesz jak on cię obsypuje czymś a ty nic.

Gość mój mi niczego nie kupuje
za to bardzo chetnie przyjmuje prezenty ode mnie mnie powinno być glupio czy jemu ??? :D

Gość hgdgd
a ty mu dajesz swoje cialo. mysle, ze to wystarczy dla niego :o

Gość Hottie
przeciez napisalam ze robie sama.. ale czuje sie glupio bo to normalne chyba jak on mi drogie prezenty robi a ja nie mam tyle kasy, chociaz wiem ze on sie z wlasnorecznie zrobionych rzeczy tez cieszy. to jest taki.. dyskomfort jedyny sposob na to to go zaskawiwac czesto ;)

Gość 32432432
ale ty mu dajesz na zawolanie jestes jego dziwką