Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx

albo puszczanie sie z dziwkami albo porządna żona wybór należy do was

Polecane posty

Gość hahahahahahahahahahhahaha
jak sie kogos kocha to sie prawde powie, moja zona wie o mojej przeszlosci, nawet jej sie podoba, ze bylem babiarzem i sie wyszalalem

\"jak ktoś nie powie prawdy o swoim życiu seksualnym,to nikt nie może tego odkryć\"-inni zrobią to za tą osobę i wtedy wzceśniej wspomniana wyjdzie na .......,sami wiecie na kogo i będzie jeszcze gorzej.Albo się kogoś zaakceptuje,albo nie.

Gość puszczalskaaa
mój mąż wie o moich byłych partnerach. jesteśmy ze sobą szczęśliwi. ale nie siedzimy w nocy na necie jak hahaha :) bo jesteśmy zajęci sobą nawzajem

Gość ale ten twoj maz pewnie
sam swiety nie byl i mial taka sama przeszlosc jak ty, albo gorsza

Gość puszczalskaaa
Mam już męża i jestem szczęśliwa z prawdziwym mężczyzną, nie jakimś kurwiarzem co za młodu szalał.

Gość ale ten twoj maz pewnie
skoro jest porzadniejszy od ciebie i nie szalal, to znaczy, ze nie zaslugujesz na niego

Gość puszczalskaaa
Dla mnie mezczyzna, który miał już przygody, jest u mnie przekreślony. Jak się dowiadywałam o ich przeszłości seksualnej, to zrywałam

Gość a jeśli
te podszyw, po co robisz? jak będziesz dalej taki głupi to pod tramwaj wpadniesz albo co. czasami się to zdaża.

Gość gość
wszystko zależy od atrakcyjności: załóżmy skalę od 1 do 10 Kobieta np. 9 będzie wręcz rozrywana od młodości przez kolegów, i wiadomo że jak da to facetom 8,9,10. Nie spojrzy na załóżmy 3. Facet załóżmy 9, będzie miał do wyboru wszystkie kobiety z okolicy. Sytuacja zmieni się dopiero po 25 rż gdy zacznie liczyć się nie tylko atrakcyjność fizyczna a inne cechy: inteligencja, zaradność, praca, zarobki itp. I tu pytanie: Czy facet 3 jak miał dwie partnerki, które ledwo zdobył i próbował łącznie 100 razy u innych,ale go nie chciały jest bardziej puszczalski od 8, który miał 20 partnerek, ale miał 100 okazji, ale odpuścił??? Moim zdaniem ci "porządni" to faceci 1-5 i dziewczyny 1-4, których nikt nie chciał, a mówią że się nie (s)puszczali. Pozostali (4-10) normalnie sobie żyli, używali seksu jak każdy młody zdrowy człowiek, a teraz tamtym doope z zazdrości ściska. Czy twój partner jest atrakcyjny? Taak To nie dziw się że ktoś też go chciał. No chyba że twój partner to facet 1, prawik, i wmawia ci że jaki to on porządny.....

Gość gość
Np. Asia, była otyła, leniwa i nic z tym nie robiła kiedyś. Nikt się nią nie interesował w młodości. Miała trzech partnerów, na imprezie po pijaku. Na trzeźwo nikt jej nie chciał. Jej facet Tomek miał 20 dziewczyn, z wszystkimi chodził, był zakochany, z wszystkimi uprawiał seks. Asia uważa, że ona porządna zadała się z d****arzem. Jak on mógł, spał z 20 kobietami.... Przecież ona miała tylko 3

Gość gość
albo Ania od podstawówki zawsze miała chłopaka łącznie było ich 25. Lubi taniec, podróże i seks. Jej narzeczony Arek, jest informatykiem. Chudy pryszczaty okularnik. Jak się poznali był prawikiem. Dlaczego Ania nie jest dziewicą, przecież ja jestem prawikiem - przeżywa Arek.... Powinna zachować cnotę do ślubu. Ania kocha Arka i jest wierna. Nie musi szukać przygód bo wie jak to jest z innymi. Według Arka jest puszczalska...