Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym fantem zrobić

zazdrość koleżanek i innych osób

Polecane posty

mnie to bardzo boli jak zauważę ,że ktoś jest o coś zazdrosny co ja mam dlaczego ja tak nie potrafię nie potrafię być zazdrośnicą

Gość byłam po czarnym nickiem
mnie to rajcuje :P i mam zajebistą satysfakcję z zawiści innych szmaciar

nie chcę byc zazdrosna ale boli mnie czyjaś zawiść o mnie

dzięki postaramy się olać zazdrośników nie ma co się nimi przejmować może faktycznie będę mieć jeszcze z tego satysfakcję :P

Gość byłam po czarnym nickiem
chociaż niektóre znajome nam osoby swoją zawiść sobie rekompensują w różnoraki sposób czasami np. są jak nasz cień i wpieprzają się w nasze osobiste życie

Gość może jest jakie
zazdrość widać od razu w oczach innych

Gość byłam pod czarnym nickiem
czasami zastanawiam się jeszcze nad tym ale może nie ma co się przejmować takimi ludźmi tylko faktycznie mieć żywą satysfakcję z ich zawiści

Gość pinky winky 000
zazdrościsz im zazdrości? dobre :D

Gość niektóry mają wyobraznie
wiecie co, sorry, ale jak was ludzie lubią, jesteście osobami sympatycznymi, to ludzie mogą najwyżej z podziwem spojrzeć na coś co macie, ale to nigdy nie będzie nic negatywnego. Te "zawiści" o których piszecie, są zawsze zapracowane przez dwie strony. Wrogość jest obustronna. Ja nie szanujecie ludzi i ich uczuć i obnosicie się z czym przed oczami ludzi, którzy tego nie mają, bo ich nei stać, albo bo im się zycie tak ułożyło, bez cienia empatii, za to usiłując poprawiać sobie samopoczucie czyimś kosztem - to się nie dziwcie, że ludzie was utopiliby w łyżce wody.

Gość niektóry mają wyobraznie
Powiem tylko tyle: ja nie wiem, co to jest zawiść. To jest kwestia postawy i nastawienia do ludzi. jak mam coś fajnego, mówię gdzie to kupiłam i że było np z wyprzedaży, jak widzę "ten błysk" w czyiś oczach, mówię im coś miłego na ich temat, jak mam chłopaka a koleżanka nie, nie daję jej bez przerwy do zrozumienia, że jest ode mnie gorsza i tak dalej.

Gość o kolejny
wiecie co nie zawsze tak jest czasami ludzie są bezinteresownie zawistni bo akurat masz ciut lepiej ruszysz dupę i zaczniesz coś a na własnej skórze wiem ,że jak wyżej wymienione osoby które potrafią patrzeć na nas z podziwem albo cieszyć się z naszego szczęścia to rzadkość

Gość o kolejny
ale nie wiem kto wspomniał o przykładowym dawaniu do zrozumienia ,że ktoś ma być gorszy jak jakaś osoba np. zazdrości szczupłej figury to niech np.sama (jeśli jest zdrowa i nic jej nie dolega) ruszy dupsko i weźmie się za dietę i odpowiednie dla niej ćwiczenia proste