Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossinka

Bardzo proszę o radę w sprawie wózka - niski głęboki czy wysoko gondola?

Polecane posty

Gość rossinka

Podpowiedzcie mi, który wózek powinnam wybrać: Taki, który ma wysoko gondolę jak tu: http://temar-info.com.pl/catalog/index.php?cPath=22_32 Czy taki, który jest nisko, jest głębszy: http://superdziecko.pl/index.php?cPath=30_79&osCsid=f5b2932a46225fcbd8c641aa96dd913f Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi :) Mała urodzi się za miesiąc, więc myślę że ten głęboki bo będzie w nim cieplej ale nie znalazłam takiego z regulacją oparcia w gondoli.

Gość helllloooo
Mnie osobiscie podobaja sie te wyzsze - ale jestem osoba wysoka i nie wyobrazam sobie miec dzidziusia na wysokosci kolan ;) Przy pierwszym dziecku mialam podobny wozek do tego pierwszego (dziecko urodzone w pazdzierniku) wiec zime spedzilo w nim....Teraz spodziewam sie na maj....i tez pewnie nie bedzie problemu...

wyższe są praktyczniejsze, widziałam taki jak ten w drugim linku na żywo i gondola nie dość że na wyokości 50 cm to bardzo mała. Nie chciała bym mieć takiego wózka. ja mam (tzn moja córka :P) delti puma i w gondoli jest regulacja oparcia

Gość rossinka
Sprawdzę ten wózk tj. delti pumę :) Ja jestem niska, nie przeszkadza mi niski wózek a przynajmniej tak mi sie wydaje ;) Sama nie wiem, wydaje mi się, że w tych głębokich wózkach można dłużej wozić malucha?

ja tez jestem niska osoba ale jak zobaczylam ten wozek u znajomej to sie zdziwilam, mam problem z kregoslupem i nie chcialabym sie az tak nisko schylac zeby poprawic dziecku np. czapeczke. A ten wozek ktory mam ma spora gondole i dziecko w niej dlugo pojezdzi - teraz ma 3 i pol miesiaca i ma jeszcze zapas w gondoli wiec spoko najlepiej obejrzec wozki w sklepie, na zywo bo internet nie odda wszystkich zalet i wad konkretnego wozka

Gość zarowno ten niski jak ii
wysoki maja zalety i wady... mysle ze dzis bardziej o wyborze decyduje moda:( moze powinnas popytac znajome mamusie ktore posiadaja i ten pierwszy i ten drugi wozek:) ja mialam ten drugi i bylam zadowolona nie przesadzajmy z tym schylaniem do dzidziusia... myslalby kto ze malenstwo wierzga non stop nogami i sie odkopuje:( tu chodzi wylacznie o mode i mozliwosc pochwalenia sie wszystkim wozkiem.... kupujac swoj wozek nie myslalam kto co powie lecz czy mi sie podoba czy nie poza tym wazna sprawa jest fakt ze z tego drugiego zrobisz spacerowke a z tego pierwszego nie... i tu trzeba podliczyc sobie co ile cie wyniesie....nawet jesli dysponowalam taka gotowka to szkoda mi bylo wydac 1300zl na taki wozek.. autorko nie wiesz jeszcze jak duza bedzie dzidzia wiec warto to tez wziasc pod uwage bo jesli bobasek bedzie malenki to posluzy ci ten pierwszy na dlugo jesli babelek bedzie z tych wiekszych to licz sie z kupnem nastepnego wozka w niedlugim czasie..... wszystkie mamusie ktore maja te z gondola uzywaja go najwyzej doo 6m zdarza sie czasem ze troszke dluzej....a wozek jest potrzebny na dluzszy okres.... irytuje mnie widok jak te wlasnie mamusie kupuja potem modna spacerowke i wciskaja do niej malenstwo ktore jeszcze nie potrafi siedziec.....nierazwidzialam taka sytuacje dziecko pozginane na maksa:( a potem mamusie sie zala ze musza chodzic na rehabilitacje;(

Gość kalijka
Też widziałam takie zdolne, co wkładały takie maluszki do spacerówek 😡 co za głupota!!! A możecie polecić coś z tych głębokich, niedrogich??