Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunflower_87

proszę o odpowiedz na pyt dot tabletek

Polecane posty

Gość sunflower_87

Hey wiem że moje pytanie może być śmieszne dla doświadczonych babeczek ale i tak zaryzykuje ;) otóż skończyłam opakowanie yasminu w sobote i nie wiem teraz czy mam rozpocząć nowe znowóż w sb czy już w niedziele?? (siedmodniowa przerwa wypada wg mnie w nd ale wole się upewnić) kolejny problem mam taki że krwawienie z odstawienia nie pojawia się u mnie już trzeci dzień, jestem jeszcze dziewicą ale była sytuacja kiedy sperma mojego chłopaka mogła znaleźć się w okolicach pochwy (tak biorę tabletki ale mogłam się się gdzieś pomylić:/) hmmm czy wydaje się wam że mogę być w ciąży?? proszę o odpowiedzi najlepiej bez wyśmiewania mojej beznadziejnej osoby :(

bierzesz następne opakowanie w nd. siedem dni przerwy, ósmego dnia bierzesz pigułkę z następnego opakowania. Na okres masz całe 7dni! także czekaj cierpliwie. możesz go dostać nawet w ten ostatni dzień przerwy. także spokojnie. aha nawet jak będziesz mieć okres to należy w ten ósmy dzień wziąć tabletkę. jeśli to Twoje pierwsze opakowanie to może się zdarzyć nawet że nie dostaniesz okresu wcale....także nie martw się,wszystko jest ok.

Gość sunflower_87
Dziękuje za odpowiedz:) pozdrawiam no i Wesołych Świąt życzę 🌻

mam dokladnie taka sama sytuacje :) tez w sobbote mialam ostatnia tabletke i tez jeszcze czekam na \"okres\" :)