Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagaaaaaaaaaaaaaaaam

bozee pomozcie jak rozjasnic brwi? błagam!!

Polecane posty

chcialam sobie lekko przyciemnic brwi henna i co? trzymalam chyba troche za długo bo ma je czarne !! co mam z tym zrobic błagam pomozcie jak je rozjasnic??? za 2 dni wesele:(

nie bron boze nie depilacja.no wlansie prubuje sokiem z cytryny ale narazie nie daje efektow :( jestem zalamana wlosy blond i te CZARNE brwi

Gość izzzzzzzzzzzzza
Bron Boze wodą utlenioną !!!!!!!!!!,bo moze wyjść dziwny kolor.Jedyne co pozostaje to mycie szamponem przeciwłupieźowym(ściąga kolor) tyle ze uwazaj aby sapmpon nie dostał sie do oczu.

no tak tylko ja nie mam szamponu przeciwłupiezowego w domu a moze byc zwykly szampon rumiankowy?

Gość izzzzzzzzzzzzza
a najlepiej jakbys udsła sie do jakiegoś salonu kosmetycznego/fryzjera,wtedy profesjonalnie by sciagnięto kolor,bo z chenną trzeba uważac bo na środki inne chemiczne(tzn farby,szmpony koloryzujące) moze wyjść bardzo nieoczekiwany kolor.Tyle że teraz swięta i chyba salony nei sa pootwierane,nic pozostje Ci szampon przeciwłupiexowy,bo cytryna też nei wiem czy jest wskazana.

Gość izzzzzzzzzzzzza
nie,to musi być przeciwłupieźowy,bo tylko one ściagają kolor,tak mimówił fryzjer,jak niegdyś miaąłm bardzo ceimny kolor włosów,a chciałam rozjaśnić.

Gość izzzzzzzzzzzzza
tzn jak sama sobie zafarbowałam na ciemny kolor,a miał potencjalnie wyksc jaśniejszy:)

Gość izzzzzzzzzzzzza
podejdx na jakąś stacje benzynową,tam powinnaś dostać dzisiaj szampon,spektakularnych efektow nie będziesz miała,ale jak kilka razy wymyjesz to napewno zobaczysz efekt,gdzieś mozesz rozjasnić o jeden ton.

Gość ŻYCZLIWY BARTŁOMIEJ
niech zgoli

Gość izzzzzzzzzzzzza
no i spokojnie,masz dwa dni,w tym czasie zdołasz wielokrotnie umyć brwi,będzie dobrze i życze wspaniałego slubu:)