Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klapsydra

Jaki stanik do bluzki bez ramiaczek, może bez stanika??/

Polecane posty

Och ten sylwester.....kupiłam sobie bluzke bez ramiaczek tak zwane body, piersi do swojej figury mam dosc duze, ale boje się ze przy tancu na sylwestra ta bluzka mi spadnie, obsunie sie stanik z silikonowymi ramiaczkami nie pasuje bo to psuje efekt \"gołych ramion\". Sa takie staniki bez ramiaczek??

ale nie chodzi mi o takie \"przylepki\" na piersi, bo takich nie założe ;/, tylko jakis stanik, probowałam wziasc normlany stanik i odpiac ramiaczka, ale koncowki od sprzaczek sie odznaczaja pod bluzka ;/ srednio to wygląda

Gość a ile ty masz lat
że nie wiesz że są staniki z odczepianymi ramiączkami, że o samonośnych nie wspomne?

Gość izkaaaaaaaaaa
hej;) Kazdy stanik ktory kupujesz ma ramiączka:),ale rzeczywiscie sa takie staniki ze możesz ściągnąc spokojnie ramiaczka i nic nie widac.Taki stanik ma w obwodzie pod spodem ma taka jakby "przylepiec: ,od wewnętrznej strony.Takie staniki dobre trzymajace się to ok 50 zł.

kup sobie dobrą bardotkę bo jak od normalnego odepniesz ramiączka to będziesz szukać go w kolanach poza tym nie ładnie odstają. no i koniecznie delikatnie w kilku miejscach przyszyj bluzkę do stanika.:) (a tak na marginesie body to bluzka z majtkami a tuba to bluzka bez ramion:P)

Gość nibys - to zalezy
jak stanik jest ciasny pod biustem i z dobrze dobranymi miseczkami to wcale nie musi byc bardotka. Ja np. bardotek nie lubie, odpinam ramiaczka od normalnych staników i nigdy mi tam nic nie spadło ani nie odstawało. Poprostu musi dziewczyna troche pomierzyć i znaleźć dobry. Ale dziwni mnie ze nie wiedziałą że są staniki bez ramiączek A jeszcze do dziewczyny piszącej powyzej - nie, nie kazdy stanik który kupujesz ma ramiączka. Można kupic stani ( głównie bardotki własnie ) bez ramiączek od razu