Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaorlla

MOJA PRZYJACIÓLKA W WIEKU 26 LAT NIGDY NIE BYŁA U GINEKOLOGA JESZCZE..CO ROBIC?

Polecane posty

Gość kaorlla

matko ani faceta nie ma ani tamponow nie uzywa tylko podpaski ani nigdy nie kochala sie z nikim w tym wieku jeszcze mimo ze ładna .jest singlem i to jej wybór ale co robic by szla do gina na cytologie ..

najbardziej mnie rozwaliło, że nie uzywa tamponów... phiii co ci do tego, ze niby to o jakims zacofaniu świadczy? kurwa ludzie. a do gina i tak powinna isc sie zbadać.

Gość kaorlla
nie powinna i tak tylko MUSI KONIECZNIE I NATYCHMIAST BO NIE MA NA SWIECIE I NIE BYLO KOBIETY KTÓRA BY W TYM WIEKU NIE BYLA CHYBA JESZCZE.

Gość kaorlla
masakra czy to nie jest chore ?moja babcia mowi ze dawneij tez znala takie co nie byly ..masakra..masakra...

Gość kaorlla
dziwne zenie miala zadnego choróbska chorob kobiecych..naprawde dziwne.

raz rozmawialam z mama i ona podala takji przyklad ze kobieta nie chodzi do gina kilkanascie lat, umiera i nikt nie wie czemu a przeciez byla zdrowa a pozniej sie okazuje ze miala raka szyjki macicy... dlatego warto robic cytologie co roku, gora co dwa lata

Gość WAIDOMO ZE
ZADNA KOBIETA KTÓRA NIE CHODZI DO GINA MIMO ZE NIE SEKSI SIE NIE PRZEZYJE BO ZAWSZE DOSTANIE RAKA .

Gość barszczyk z uszkami
ma opory bo jeszcze z zadym facetem nie byla. niech idzie do pani ginekolog powiedz jej ze moze umrzec

Gość kaorlla
najgorsze ze ona dobrze sie czuje..nic jej nie jest i ma regularnie zawsze okres .nic jej nie boli i nigdy nie miala grzybicy...a ja chodze regularnie i ciagle grzybice i cos mi jest

Gość zaraż ją grzybicą
to pójdzie:) ja też poszłam póżno, ale grzyba dostałam po antybiotyku i nie miałam wyjścia :)

a tak przy okazji - dostałyscie poczta zaproszenie na cytologie? To chyba absurd roku - po co wysyłaja je tym, ktore nie moga z niego skorzystać ? (czyli regularnie sie badają), abstrahujac od tego że to \"zaproszenie\" na cos, co i tak jest powszechnie dostepne i bezpłatne..

Gość kaorlla
buhahhahhhhaa

Gość a ja myslalam
ze moja 20letnia kuzynka jest zacofana bo nie idzie... a wiecie dlaczego nie chce? bo boi sie ze jak pojdzie to jej mama pomysli ze wpadla albo cos (jej mama poszla pierwszy raz do gina jak miala juz rodzic, bo wtedy to juz koniecznosc, to poszla dopiero wtedy).... ZACOFANIE..... ja bylam 1 raz jak mialam 14 lat (wzgledy zdrowotne) ale uwazam ze kazda mloda dziewczyna (w okresie 16 - 18 lat) powinna odbyc swoja pierwsza wizyte, zrobic wszystkie badaniaq, sprawdzic czy wszystko ok. no ale, moze i nie moj interes. ja chodze do gina, badam sie, i dzieki Bogu wszystko ok.

Gość a ja myslalam
jaki problem? idź i zapytaj:)

ja wlasnie niedawno pierwsza cytologie robilam i po nowym roku ide po wynik:) boje sie troche ale mam nadzieje ze wszystko jest ok:)

Gość NIEPRAWDA ZE GIN JEST OKI
BZDURY GADACIE MIALAM DWIE KOLEZANKI KTÓRE MIALY RAKA SZYJKI MACICY..I DZIWNE ZE CHODZILY CO MIESIAC NA KONTROLE I GINEKOLOG TO DLA NICH BYL JAK KOSMETYCZKA..CHODZILY NAGMINNIE I GÓWNO Z TEGO.

Gość NIEPRAWDA ZE GIN JEST OKI
fajna madchen a wspolzylas juz kiedys z kims?

poza tym jak ktos sie wstydzi to niech idzie do babki mozna wziazc ze soba recznik i sie ''nakryc'' albo po prostu isc w spodnicy:)