Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzający żonaty facet

topik dla facetów zdradzających swoje partnerki. porady jak nie dać się złapać

Polecane posty

Gość zdradzający żonaty facet

zakłądamy nasz topik. tu opowiadamy o swoim życiu o kochankach, tu wymieniamy rady jak postępować, żeby żony nie wykryły, że mamy kogoś na boku. ja mam kochankę od 5 lat, w związku od lat 11. żona niczego się nie domyśla. kochanka jest z firmy w której pracuję (duża korporacja) nasza znajomośc oparta jest na sexie, więc wspólnie ustaliliśmy zasady jak postępować żeby się nie wydało. np. jedna z zasad, to pilnowanie, żeby żona używała tylko jednego rodzaju perfum (trzeba zabrać ją do sklepu, niech wybierze te które jej sie podobają ale warunek, niech będą drogie!) potem, następnego dnia trzeba kupić kochance takie same. takich porad jest wiele, ale teraz nie mam czasu, bo wyszła z dziećmi na spacer, więc do poświętach, a teraz kasuj historię, drineczek, papierosek i na fotel na jakiś film

Gość on chyba ma kochankę
no to teraz kupie sobie ze 3 nowe zupełnie różne zapachy

Gość intrygant
ja mam 30 kochanek każda w innym mieście

Gość intrygant
i wszystkie mają męskie imiona takie jak Adam , Adrian , Anatol :)

Gość ryszard kraków
też od kilku lat mam kochankę dokładnie zaczeło się 3 lata po ślubie. sex żone przestał kręcić, ciąża dziecko, nie teraz, woli z mamusia przez telefon pogadać. a uważać trzeba, wiadomo. zero sms, zero maili z domu itd

Gość zdecydowanie popieram
jak kobieta nie zaspokaja faceta w związku to trzeba szukać poza związkiem. życie jest wbrew pozorom jedno

Gość hdgfsfs
taaaaaa,,,,pytanie po co debilu zakladasz taki topic na forum dla KOBIET :O:O:O:O:O:O:O

Gość Margeritkaaaaa
Jarek przeciez Ty spedzasz cale dnie na kafeterii wiec napewno nie masz dziewczyny;]

Gość greggo
mam kilku bliskich kumpli, każdy z nas ma kogoś na boku, dla mnie to normalka, każde ciało w końcu się nudzi

a nie przyszło wam to do głowy, że siedzę tu, bo mam wolne bo są święta a dziewczyna siedzi w Polsce? :)

Gość bo nie rozumiecie samców
samiec raz na jakiś czas musi zaliczyc inna samicę bo jak nie zaliczy to w swoim rozumieniu jest z nim coś nie tak. faceci są fizyczni i do skoków w bok nie przywiązuja wagi, po wytrysku zapominają. i nie kłóci się to z ich miłością do stałej partnerki. tak mają

Gość też mam kochankę
0d 3 lat, jest bezpiecznie ale o to bezpieczeństwo trzeba dbać ;)

Gość większość facetów
miewa przygodne przygody na boku. ja przez 10 lat małżeństwa skoczyłem na bok kilkanaście razy. ale stałej kochanki nie mam

Gość kochanka dobra rzecz

Gość niby jak
yyyyyyyy być inteligentnym ?! ale Wam zdradzającym facetom to się rzadko zdarza więc musicie zakładać tego typu topik by szukać wsparcia i instrukcji....

Gość a dlaczego nie
kolega koledze poradzi :D

Gość no to jestescie
jak nie kurwy to szmaciarze na forum:O:O:O

Gość anette_5
To my was też będziemy zdradzać,ale nie będzie się to kłócić z miłością do was! Drogie Panie jak na początek będziemy się maskować?ja już obmyślam kilka przykładów.:)