Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze ze to pisze

boje sie macierzynstwa,juz sama nie wiem dlaczego sie zdecydowalam...

Polecane posty

staralam sie z mezem o dziecko 3 miesiace az w 3cim sie udalo wczesniej chyba sobie nie przemyslalam co to znaczy byc mama :o moje zycie sie zmieni... nie wiem czy dam sobie rade z malym dzieckiem, czy mi starczy pieniedzy, czy bede sie czula dobrze :o jestem w 3 miesiacu i jest mi wlasnie teraz ciezko :( chociaz ciaze mam by sie wydawalo wspaniala, nie wymiotuje, nie tyje, czuje sie super i wyniki bardzo dobre ale psychicznie siadam :( dodam, ze mam 24 lata i 2 lata po slubie skonczylam studia moje kolezanki baluja a ja co? jedyna w ciazy macie tak? czy jestem nieodpowienim rodzicem?

Gość AGNIESZKA12421
HEJ JA TESZ SIE BAAM MAM MAE DZECKO MOJA CRKA MA JUSZ 5 MIESIECY JEST SUPER BYC MOD MAM POZDRAWIAM

Gość nic się nie martw
to najnormalniejsze obawy dojrzałej do macierzyństwa kobiety. Najgorzej, gdy kobieta nie ma obaw i czeka na laleczkę, bez zdawania sobie sprawy z tego co będzie.

no wlasnie ja sie bardzo boje bo dziecko trzeba wychowac a nie chowac w pokoju obok :o

Gość nie martw sie
ja za dwa miesiace rodze. mam 23 lata, slub dopiero we wrzesniu studia skonczone nawet nie zaczelam kariery zawodowej bo wpadlismy i tez moi znajomi baluja a ja siedze w domu. ale odchowam i dalej bede sporadycznie lazic na balety. i kiedy ja bede sie bawic znajomi beda w tym czasie swoje dzieci chowac ;)

Gość eeeeeeeeeeee
dokładnie też tak chce odchowam i n aimprezy:)