Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonka

zawsze czerwona buzia co robić?

Polecane posty

Gość czerwonka

moje pytanie proste, zawsze mam rumiane czerwone policzki, cerę mam ładną więc nie używam podkładów, fluidów czy pudrów, ale idzie sylwester więc chciałabym jakos zamaskować swoje czerwone jak buraki policzki:P jaki podkład, żeby dobrze zamaskował, ale jednoczesnie nie tworzył efektu maski? ratunku, proszę o pomoc:) poza tym czy może wiecie jak się tych rumieńców pozbyć????uzywam kremu na pękające naczynka ale nie działa

Gość czerwonka
bardzo proszę o rade, nikt nie ma problemu czerwonych policzków? czym to zakryć...

Gość ojeju ale masz problem
moja znajoma ma czerwone policzki [uczulenie na mleko] i używa jakiegos tam fluidu i pudru i wszystko kryje ładnie prawda jest taka że jak sie ma zdrową cere to kazdy fluid dobrze lezy to zalezy ile kasy chcesz na to przeznaczyc

Gość czerwonka
ratunku:) w sylwestra chociaż raz chciałabym nie spiekać raka:P

Gość czerwonka
:)powiedzmy do 50 zł

Gość czerwonka
ja na codzień nie używam, dlatego nie mam doświadczenia w dobieraniu podkładu, dla mnie to duży problem, bo nie chciałbym codziennie nakłądać na twarz fluidu, bo mam ładną cerę bez pryszczy, wyprysków itd, nie chcę więc jej narażać na puder, który jakby nie patrzeć niezbyt korzystnie działa na skórę, problem z kolei istnieje bo chodzę często jak burak czerwona, pytanie czy da się tego pozbyyć a nie tylko zakrywać

bozeee korektor i korygujacy podklad tak trudno na to wpasc? idz do drogerii albo do kosmetyczki ona powie Ci jaki kolor korektora...a z dobrze kryjacych podkladow polecam dermablend

Gość czerwonka
;) jak się nigdy nie używało tego typu kosmetyków to trudno:P poza tym nie wiem który wybrać, jak dobrać właściwy odcień, wiem, że sprawdzać na linii rzuchwy, tylko nie tak prosto kiedy pod oczami ma się bardzo jasną skórę, policzki bardzo czerwone , czoło jeszcze inne i wreszcie szyja zawsze blada

Gość koszmarnybrzydal
Czerwonka, a wiesz że w naturalnej czerwieni na twarzy Tobie jest do twarzy?

Gość czerwonka
:) oj nie jest , znaczy powiem szczerze, nie zawsze moje poliki są takie czerwone, nie wiem od czego to zależy i jak przeciwdziałać, zdarza się to bardzo często w sumie prawie codziennie, zwykle niewiele się tym przejmuje, natowmiast teraz zbliża się sylwester i zależy mi żeby wyglądać idealnie:D :P

Gość rada .
od dermatologa Protopic i pasta -metronidazol+ichtiol+cynk.Mi te leki zlikwidowały czerwień polików(na noc)

Gość czerwonka
:) dziękuję pięknie :) napewno się wybiorę do dermatologa.. chociaż niechętnie bo ostatnio jak poszlam ( z innym problem ale wspomniałam o tym) to pani dermatolog kazała mi łykać jeden rutinoscorbin codziennie i na tym jej pomoc się skończyła..