Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple haze

Dlaczego facetom nie staje?

Polecane posty

Gość purple haze

Jak w temacie. Mam taki problem ze swoim nowym chlopakiem. Wspolzyjemy (jesli mozna to tak nazwac) od ok 3 miesiecy i nie jest dobrze.. Interesuje mnie powod - dlaczego tak sie dzieje. Czy mozliwe,ze z innymi on ma inaczej, ze podnieca sie bardziej i jest ok, a ze mna nie bo nie dzialam tak na niego? Zalamka normalnie

Gość gość
a) nie podniecasz gob) sex go stresujec) jest impotentem

Gość gość
Jarek84--> to Twoj profil na fotce?:classic_cool:

Gość purple haze
A mial ktorys z was taki przypadek? Ze trafil na laske ktora go nie podniecila? Nie wiem czy przeze mnie tak sie dzieje czy to on ma problem:(

Gość purple haze
A jak on sprawia wrazenie zakochanego (zalozmy,ze jest zakochany) to w ogole mozliwe jest ze go nie podniecam? Impotentem chyban nie jest, bo bywa,ze sie mu podniesie.. Czyli albo on sie stresuje i to jest w jego glowie albo ja go nie podniecam, tak?

Gość gość
Czemu sie smucisz?:D:DPS: Kafeteria to nie najlepsze miejsce na wrzucanie fot. Jeszcze Cie nie rozszarpali widłami?:D

Gość slodki glos prawdy
jarek co nie podobasz sie sobie ? ;) Moze masz za male tzytzki ?

Gość na 99
jest prawiczkiem i stresuje sie sexem i dlatego tak jest bo chce ale boi sie..

Gość gość
Nie wiem....dziwna sprawa.......a nie możesz go po prostu o to zapytac...?

Gość przygoda_
Facetów każda podnieca, jak mu nie staje to najpewniej ze stresu, boi sie jak wypadnie itd.

Gość purple haze
Nie jest prawiczkiem. Mial duzo kobiet przede mna. Nie jest tak ze zupelnie mu nie staje. Bywa,ze jest ok ale nie jest tak jak powinno. Byc moze z poprzednimi mial tak samo tylko nie chce sie przyznac.. Ciezka sprawa

Gość purple haze
Wlasnie - tez mi sie wydaje,ze facetow kazda podnieca.. Najwieksze brzydule jakos zakladaja rodziny i rodza dzieci. Ale jak przegladalam inne podobne topiki to zawsze byl podawany taki powod - bo ty go nie podniecasz

Gość trelemolere
ja mam super ciało i bjuścik i memu chłopcu stoi zawsze..nawet kiedy nie powinien :)

Gość gość
Eeeeee, nie usuwaj:DNie masz ochoty porobić za mięso armatnie?:classic_cool:No weez, bedzie fajnie:D:D..chociaż w sumie to spekuluje....bardzo mozliwe że Cie oszczędzą wieczni krytykanci:PMnie tam Twoja facjata nawet odpowiada. 7.9/10:)

Gość gość
Eeee, mylicie sie....facet to nie odmóżdzony ssak myślący tylko fiutem.....są kobiety, na widok ktorych facetowi nie stanie i koniec....stanie mozliwe jakiemuś innemu, ale nie kazdemu.

Gość głos kafeteriańskich kobiet
Jarku - NIE USUWAJ !!! NIE USUWAJ !!! We ❤️ you !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘🖐️

Gość trelemolere
na mój widok kazdemu stanie!

Gość trelemolere
jarek jestes niczym boski armando de lapicze z serialu lusesita el milagros dolores. fajnie fajnie:D

jestem wniebowzięty oceną :D a tak serio - krytycy mnie nie oszczędzili ale mam to gdzieś, zawsze byłem zdania, że człowiek powinien widzieć rozmówcę :classic_cool:

Gość oddam sie za pączka
Jaruś, tyś mi zupę obiecał... i co :o

Gość trelemolere
i tak trzymaqc chłopcu! bez fiuta ani rusz.. ja jestem za tym,zeby tak było. Zawsze i wszedzie powinien byc gotowy. To ci****pa nie chłopak, ktoremu nie staje no ejjjjjjjjjj

Gość purple haze
Szkoda,ze nie ma tutaj facetow z podobnymi problemami, ktorzy umieliby powiedziec cos wiecej na temat.. Czy na przyklad to moze przejsc z czasem.. Jesli mu nie staje, bo go nie podniecam to pewnie nie rpzejdzie. Ale jeli to rpzez stres to jest nadzieja.. A znowóż jesli on tak po prostu ma to juz w ogole zalamka

on ma pewnie jakieś problemy, moze ma prostete? to nie jest śmieszne ale znam przypadek gdzie chłopak mojej dalszej znajomej umarł w wieku 22 lat na raka prostaty;( niech sie lepiej przebada, albo poprostu ty musisz przejąć inicjatywe, seksownie się ubrać , pomiziać:D calować, itd wiesz takie kobiece sztyczki:D czasem nawet tego nie trzeba bo facet czasami sie podnieca jak tylko jestem obok nawet w resie i nic nie robie:D wystarczy że mnie dotknie a już mu stoi namiot:D

Gość purple haze
No ja jestem przyzwyczajona do tego ze mu staje nawet jak widzi mnie w takim dresie:) Tak bylo z poprzednim chlopakiem. A ten... moze nie jestem dla niego.. Martwi mnie to i doluje. Czuje sie przez to mniej kobieca

Gość gość
może ma inna kobiete ja mam taki sam problem z facetem spotykamy sie od 4 miesiecy niedawno mia lo dojśc do z blizenia a tu mu nie stanoł na wysokość zadania mimo ze mi muwił ze jestem sexowna atrakcyjną kobieta zaczoł mnie masować dotykać w okolicach intymnych i po piersiacha i nic oklapło po prostu wiecie jaki moze byc powód a ma dopiero 25 lat

Gość gość
Mojemu stoi na okrągło i bardzo się z tego cieszę.Ma dużo lat i to że działa i to jak :)