Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple haze

Dlaczego facetom nie staje?

Polecane posty

Gość gość
Może mu nie stawać przez stres, używki, permanentna masturbację

Gość gość
U mnie było tak że nie stawał ze stresu bo mam małe doświadczenie i szybko dochodzę przez to :/, ale kobieta wyrozumiała zajęła się mną pokazała mi że mnie kocha że jej zależy, zawsze chętna na seks, nigdy nie odmawia i mnie odblokowała :) i jest coraz lepiej a ja jak skończę wcześniej to dokończę rączką :D żeby nie było jej smutno że nie ma orgazmu :).

Gość gość
Spotykalam sie z facetem ktory mial takie problemy i niestety ale sie rozstalismy choc uwazam ze to bardzo wartosciowy i fajny facet jest.Stwierdzoi ze go stres zjada no nie wiem ja podejrzewam jakies "glebsze" problemy.

Gość nazir2
Te podane powody to się pokrywają. ja od 7 lat jestem sam i raz/2 na rok jade do agencji i tam mi z początku też nie chce stać. Z tą laską gadam i ona powiedziała, , czy się masturbuje (a ja - niestety co dziennie), to powiedziała, że od teraz będziemy się spotykać normalnie prywatnie - bo ona potrzebuje chłopa - tak się zaczęło- ale to inna historia. Więc jak laska umie to potrafi postawić, do tego oczywiście dochodzi palenie fajek, alkohol i inne używki oraz stres. Są środki na takie rzeczy w aptece. Polecają . Niestety jak facet jest wiele lat sam to tak jest. Ten środek - Permen.

Gość gość
przyczyna: brak odpowiedniej ilości zawiesiny sterczowej i plemników, gdyż z pustego i Salomon nie naleje. Dopiero optymalna ilość spermy pobudza receptory do wyzwolenia wytrysku, a bez wytrysku nie ma orgazmu, a bez orgazmu nie ma seksu. Inne przyczyny: palenie, alkohol, stres, przepracowanie, mało snu, złe odżywianie, to główne przyczyny niemocy seksualnej.

Gość toho
mój braveran bierze, pomaga

Gość Michałłł
Umyj zęby i resztę ciała. Tylko nie oszukuj, szoruj porządnie mydłem i szczotką. Wtedy mu drygnie, bo od smrodu opada. Mi tylko z tych powodów leżał. No i raz się zdarzyło, że laska leżała jak kłoda, nawet nóg do góry podnieść nie mogła, a jak mówiłem, żeby podniosła, to powiedziała, że siły nie ma... Więcej jej nie bzykałem. Potem gadała, że jestem w łóżku do niczego. Na szczęście jej koleżanka też mnie znała i powiedziała, że to nieprawda :)

Gość gość
Mam ten sam problem z moim facetem... są dni, w których stoi jak szalony i możemy kochać się kilka razy z rzędu, ale są takie - i ostatnio coraz częściej niestety - w których nie chce stanąć i koniec. Albo staje - po moich staraniach - ale tylko na moment i znowu opada. Żadna frajda mieć w sobie miękkiego członka. Nie mogę doszukać się przyczyny takiego stanu - z podanych tutaj najbardziej pasuje mi nieodpowiednie odżywiania albo poważniejsze problemy zdrowotne. Oczywiście mój facet nie chce słyszeć o zbadaniu się. Stres mógłby być wytłumaczeniem na samym początku, kiedy zaczynaliśmy się potykać - ale nie po prawie 2 latach bycia razem.

Gość gość
Powiem ci tak ja jestem.z facetem 4lata on ma 38lat teraz a poznałam go jak miał 34 ja mam 21 obecnie mam taki. Sam problem co ry na podatku było wszystko Ok kochalisny się prawie codziennie a od pewnego czasu nie podniecam go już chyba skoro ubieram się w ciuszki do łóżka pończochy itd a teraz widocznie już nie dZiała to na niego. Muszę prosić się o seks to jest chore dla mnie u już nie kochamy się kilka tygodni a jak już dojdzie do tego to nagle opada nawet jak jest we mnie czuje się z rym okropnie powiedCie. Co robić albo o ja robie Le piszcie na mojego emila twojastudentka2011 @wp. Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
Ja mam odwrotny problem - ciągle mi staje, a mojej kobiecie wystarczy seks raz na tydzień. Jak żyć panie premierze, jak żyć...?

Gość gośćwiecomowi
Mój chłopak potrafi cały trząść się z podniecenia, a i tak mu nie staje. Przyznam, że nie jestem doświadczoną kochanką, ale mój poprzedni (pierwszy) partner seksualny zawsze był gotowy, a teraz nie wiem kompletnie co robić. Wcześniej myślałam że takie problemy dotyczą panów w średnim wieku, w żadnym razie nie w naszym (27 lat). Poprzedni partner rzucał się na mnie jak zwierzę, teraz czuję się mało atrakcyjna skoro nawet z moją pomocą opada. Coraz mniej pragnę uprawiać seks, boję się że znowu nic z tego nie będzie...