Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meren re12

a ja...

Polecane posty

Gość meren re12

nie pisze nie dzowni a ja za nim tesknie strasznie :(

Gość przestan nudzic
ciagle te same tematy,juz nawet mi sie smutno zrobilo:P

Gość meren re12
te same ale prawidziwe odezwac sie sama czy czekac na znak od niego, dodam ze to moj facet jest

Gość meren re12
mam ubarwic swa historie zeby byla bardziej atrakchyjna?

Gość meren re12
tajemniczy.. dzieki za slowa otuchy,,,, w sumie sama sie nad tym zastanawiam krotko jestesmy razem a on teraz jest u swojej rodziny niby w domu siedzi ale kto to wie

Gość przestan nudzic
prywatny detektyw moze pomoc:P

Gość meren re12
ma internet moglby chociaz smsa wyslac. detektyw to dobry pomysl ale poki co nie mam hajsu na to wiec sie wstrzymam jak bedzie trzeba podejme wlasne slede.ztwo ale poki co dzieli nas duzo km wiec jest to raczej nierealne. napisalabym do niego od razu ale sobie tak mysle ze moze sie poczuc osaczony wiec czekam na znak od niego . qrwaa chyba sie zakochalam :(

Gość meren re12
2 miesiace ale znamy sie dluzej ,,, odlelosc dzieli nas tylko na swieta tak to mieszkamy w tym samym miescie ;}

Gość meren re12
obecialam sobie z ejuz sie niegdy nie zabujam w kims do kogo mam watpliwosci, i znow to samo

Moze nie jestescie na takim etapie znajomosci by on czul sie zobowiazny by do ciebie dzwonic (nie wiem po prostu jaki rodzaj relacji jest miedzy wami). A skoro mieszkacie w jednym miescie to w sumie niedlugo juz sie zobaczycie.

Gość emphetepe
Pole ociekających bólem kamieni Prywatne tragedie tysięcy rodzin Słucham, słyszę jakis płacz To ja ? Nie to ona, jakas kobieta w czerni Teraz znowu, z innej strony To inny ktos I jeszcze inny Pomyslałem Meren-Re jak ci tam jest? Zakłuło wtedy bardzo mocno Znowu słyszę płacz To mój Posłuchaj Meren_Re Jak płacze przez ciebie, dla ciebie dla mnie posłuchaj teraz ptaki, teraz drzewa niebo deszczem spływa obfitym płacze. Pomyslałem Meren-Re jak ci tam jest? Może płaczesz? Poleżę chwilę z toba aż wszyscy pójde. Wiesz, jak umiem osuszać łzy A teraz już spij, Jeszcze tu będę przez chwilę Dobranoc Meren-Re

Gość BBBBBBBBBBBBB
odezwie się...w końcu sa Świeta..nie nudż....dobranoc