Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

Gdy facet jest zbyt wrazliwy ...

Polecane posty

Moj Chlopiec jest bardzo wrazliwy.. czasem przesadnie .. gdy jestem smutna on tez jest smutny .. gdy placze on tez placze ja jako male dziecko wiele przezylam zlego w swym zyciu czesto mam doły z tego powodu ... aa on zawsze mysli ze on znow zrobil cos zle chociaz jest kochany .. ale traktuje mnie jak \"złote jajko\" czasem tak strasznie mnie to denerwuje ale gdy mowie mu cos na ten temat delikatnie too widze łzy w jego oczach.. ahhh

Gość mbner
moze jest wrazliwy , bo cie kocha ? A w zyciu juz nie jest taki wrazliwy . CZy plakał gdy cie nie było ? Watpie . To ze placze przy tobie nie znaczy ze jest jakos wyjatkowo wrazliwy.= ,bo mozliwe ze placz jego powoduje twoja osoba .

Gość f5gf55
Mój przedostatni facet był taki. Płakał często i własciwie bez powodu (jak pytałam o powód, to mówił że dlatego że boi się że go zostawię). Miał rację. Zostawiłam. Potem byłam z "macho", który też czasem płakał, ale tylko w ważnych momentach. Tak poza tym to udawał wielkiego pana, który zna się na wszystkim, który niczym się nie przejmuje. Chlał i lał mnie. Więc... lepiej mieć przewrażliwionego

Gość mbner
jest wielu twardzieli , ktorzy sa wrazliwi gdy trzeba i placza przy swojej kobiecie , a w zyciu są tzw złymi chłopcami bez serca .

Gość mbner
a ja chociaż jestem wrazliwy to nie płacze, bo sie wstydze. UWazam ze to nie meskie.

Gość mbner
Mowie wam nie warto miec wrazliwego faceta.Wiem po sobie . TAkim jest ciezko w zyciu.

sama nie wiem .. wiem ze na prawde mnie kocha ale ja musze wszystko tłumic w sobie zeby on nie byl smutny czasem juz nie moge ..

na prawde nie chce go ranic .. moze to nawet nie wynika z tego ze to on jest taki wrazliwy tylko problem jest we mnie ..

Gość Margeritkaaaaa
przeciez placz jest ludzka rzecza.. t dobrze jak facet placze i jest wrazliwy byle nie do przesady