Gość arurkaaaa Napisano Grudzień 29, 2007 nie dalabym rady nie jesc slodyczy to moj nalog :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roseee Napisano Grudzień 29, 2007 gorzka czekolada i nasiona słonecznika - spróbujcie, może się uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arurkaaaa Napisano Grudzień 29, 2007 roseee a co pomaga ?? na slodyczowy apetycior ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roseee Napisano Grudzień 29, 2007 wiesz, też miałam ten problem, kupowałam grejpfruty i gdy miałam napady na słodkie, jadłam czastkę.. on zmienia smak w ustach i wytrzymujesz, ale czy na zawsze???? to trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arurkaaaa Napisano Grudzień 29, 2007 ale grejpfruty czy gorzka czekolada? heh bo zglupialam .... grepjfruty tak raczej ne idzialaja bo jadlam je zamiast slodyczy tonami... ale sprobuej z gorzka czekolada :D trzeba probowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roseee Napisano Grudzień 29, 2007 grejpf..sa dobre przy odchudzaniu gorzka czekolada zamiast słodyczy,ale w małych ilościach oczywiście!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roseee Napisano Grudzień 29, 2007 u mnie sprawdziła sie woda z cytryną, latem...a teraz nie mogę przełknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aurela25 0 Napisano Styczeń 1, 2008 tak naprawde od dziś zaczynam zero cukru jakiegokolwiek nawet w napojach a waże masakra 63kg ostatnio było 58:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A słyszałyście o STEWII Napisano Styczeń 2, 2008 STEWIA (STEVIA) - naturalny słodzik "Jest to roślina o bardzo wysokiej zawartości związków słodzących i z tego względu używana do słodzenia napojów i potraw. Charakteryzuje się bardzo niską kalorycznością w porównaniu do tradycyjnego cukru..." http://pl.wikipedia.org/wiki/Stewia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aurela25 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Wytrwałam 1 dzień i mam zamiar cieszyć się każdym bez cukru tak jak przy rzucaniu palenia każdy dzień był sukcesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akika 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Ja na razie też OK ale jem owoce, sezam, orzechy, miód więc niestety dużo kalorii może jak się trochę ociepli to będzie łatwiej jeść mniej ja znowu ważę w okolicach 62 kg..... a jeszcze dwa lata temu było 8 kg mniej :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ell___ 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Ja rzuciłam 11 grudnia :) zostawiłam owoce, jogurty i chleb (niestety ale pojawia się tam :/). Gorzka czekolada (90%) leży grzecznie w szafce jakby przypadkiem była na nią ochota. :) Trzymam kciuki, nie dajcie się "białej śmierci" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ładna_Ja Napisano Styczeń 3, 2008 ja już 3 dzień bez słodkości;D i daję radę nawet mnie nie ciągnie, może dlatego, że chrom wcinam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach