Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaasaaasaaa

dziwny problem

Polecane posty

Gość asaasaaasaaa

otoz od prawie 3 tygodni krwawie non stop najpier wygladalo to jak zwykly okres ale potem nie przestalo leciec tzn teraz to jest juz bardziej jakby takie plamienie , i mam tak ze np w nocy i w dzien nic nie ma a potem ide sie zalatwic ijak sie podcieram to na papierze widze krew albo taki jakby sluz z krwia, zwlaszcza mam to jak robie kupe co wymaga jakby wysliku i wtedy to leci mi krew

Gość MIAŁAM TAK
ja tak miałam przy pierwszym opakowaniu, ale Ty nie npaisalas czy zaczynasz. zaczelam brac w pierwszy dzien krwawienia, mialam normalny okres a potem dzien w dzien plamienia, przestalo sie tak dziac po drugiej miesiaczce czyli przy 2 opakowaniu. Takze nie martw sie! chyba ze ci to nie minie po 3 opakowaniach.

Gość asaasaaasaaa
tyle ze ja nic nei biore

Gość aha chyba ze tak
nie napisalas tego. To moze lepiej sie wybierz dla pewnosci, nie wiadomo co jest tego przyczyna, ale z krwia nie ma zartow.

Gość Gaguś
Witam u mnie było podobnie, plamiłam lekarz wypisał mi leki przeciwkrwotoczne i właśnie w czasie brania tych leków kiedy się rano załtwiałam zaczęłam mocno krwawić. Miałam robione łyżeczkowanie.Pomimo ż chodzę regularnie do gina i nic wcześniej mi nie wybadał okazało się, że mam polipy[ wyszło to dopiero w badaniu histopatologicznym]