Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeeee

Prostytutki

Polecane posty

Gość kurczeeee

Mam pytanie...czy jest tu jakaś pani ,która zarabia w ten sposób? albo jacyś panowie ,którzy korzystają z usług tych pań? mam przyjaciółkę, zwąc ładniej kobietę lekkich obyczajów, jest miła,śliczna i zgrabną dziewczyna..ma chłopaka...który o niczym nie wie..ale codziennie od 3 miesięcy zamiast do biura podatkowego...gdzie wszyscy myślą ,że pracuje chodzi do burdelu... nie mam siły już z nią rozmawiać-zero wpływu..ciąży to na mnie bo wiem tylko ja, ani facet jej ani rodzice. Ona nie widzi tym nic złego..ma wszystko mówi,że lubi seks i łączy kasę z przyjemnością.... czy ma ktoś podobne doświadczenia? zna osoby które zajmują się prostytucją? Już nie mogę patrzeć na to jak beszcześci swoje ciało...

Po ostatnim zdaniu stwierdzam że to zgrabnie złożona prowokacja. :classic_cool: Dla mnie, jako w miarę normalnego człowieka o wiele bardziej powalające jest to że ma chłopaka.. :o

Gość candywoman
ale o czym i po co z nia rozmawiasz? jesli nie akceptujesz tego co robi to poprostu się z nia nie spotykaj to nie ty jestes jej sumieniem i nie twoja rola jest przemawiać jej do rozsądku

no wiesz Myrevin, na kimś trzeba testować nowe usługi przed ich pełnym wdrożeniem do swojej oferty:classic_cool:

Mogła by znaleźć bardziej świadomego oblatywacza.. ten nie świadom roli może być nieobiektywnym źródłem wiedzy. :o

Gość kurczeeee
Chyba przyjaźń polega na tym by się nawzajem akceptować..nie rozumiem zdania "to po co z nia rozmawiasz" przyjaźnimy się od podstawówki..a teraz mamy po 22 lata... chciałabym jej pomóc..moze zna ktoś jakiś tel zaufania...

Gość candywoman
ale tylko tobie to przeszkadza więc w czym chcesz jej niby pomóc? nie pomożesz jej jesli ona pomocy nie potrzebuje i nie oczekuje ty jej możesz "truć" a ona i tak przezyje swoje zycie jak chce

Gość help.
tel Ci nic nie pomoze..Tu trzeba jej przemowic do rozsadku! Chociaz szczerze mowiac jak jej dobrze z tym co robi to watpie zeby jakiekolwiek przez Ciebie uzywte argumenty przekonaly ja do "zerwania z tym ".

Gość gytv
a czego chcesz sie dowiedziec od facetow, ktorzy chodza na dziwki? A moja rada, to powiedz facetowi, zeby ja odwiedzil w tej pracy. Albo zeby ją odwiozl.

Gość candywoman
i "po co z nia rozmawiasz" odnosi się do do tego po co rozmawiasz z nia o tym co robi

Gość nikogo ..........
jej zycie jej cipka tylko chlopaka szkoda bo nic nie wie

Gość help.
chlopak straci szacunek do kobiet

{ chlopak straci szacunek do kobiet } Jak będzie w miarę rozsądny to tylko zaufanie ale z jego brakiem nic się nie zrobi. 🖐️

Gość uyt
prostytutki zarabiają od 6 tys zł miesiecznie . Takze nie jest zle.

Gość uyt
autorko . NIE dasz rady , to jej zycie . ROwnie dobrze to ona moze cie nawracac na to bys została prostytutką.