Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieta

Nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość swieta

przed chwila zalozylam czopka glicerynowego bo nie moglam sie wyproznic. i teraz czuje ze mnie szczypie. co mam zrobic??? wyjac tego czopka z odbytu czy co ???

Gość moze byl przeterminowany
zobacz do kiedy jest wazny

Gość swieta
juz sie chyba rozpuscil ale nadal szczypie :( a przeterminowany nie byl

Gość swieta
ponawiam

Gość Lenka********
o rany!!!!!! ludzie, ale wy macie pomysły!!!! żeby czopy w dupe ładować!!!!!

Gość katia CC
i nie pomaga

Gość polecam wam
- płukanie jelita http://podstawowe.info/podstawowe-info/leczenie/lewatywa.html - 1 dniową dietę warzywno-owocową - siemię lniane - stosowałam - rewelacja: Siemię lniane, właściwie stosowane, działa na zasadzie mechanicznej - pęcznieje w jelicie, wydziela śluz i olej. Skuteczność jest prawie 100-procentowa, ale zabiegi należy wykonywać dokładnie. KURACJA SIEMIENIEM LNIANYM Podajemy surowe siemię lniane: albo gryziemy i połykamy całe nasiona - ja 2 łyżki siemienia namaczam w 1/2 szkl. ciepłej wody 5min. i połykam 3x dziennie przed posiłkiem - lub posypuję suchymi nasionami kanapki lub 2 danie np. ziemniaki - pycha. 1. dzień - 3 razy dziennie 1 łyżkę 2-3 dzień - 3 razy dziennie 2 łyżki od 4 dnia - 2 razy dziennie 1 łyżka Dawkę 2 razy dziennie 1 łyżkę należy utrzymać przez okres 3-6 tygodni, potem stopniowo zmniejszać. Po zakończeniu kuracji zaleca się podwyższyć zawartość błonnika w diecie (dużo warzyw lub gotowy preparat Nopalin) Lewatywa z tłuczonego siemienia lnianego: (bardzo skuteczna) do 1 1 gorącej wody dodać 1 łyżkę siemienia lnianego, doprowadzić do wrzenia, przecedzić, dodać 1 - 2 łyżek oleju, wprowadzać do odbytu ciepły płyn (38 st.C).