Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna1989

Czy to normalne??

Polecane posty

sprawa jest dosc dziwna. roznica wiekowa miedzy moim partnerem a mna jest dosc duza bo to 16 lat. poznalismy sie rok temu. on wczesniej mial zone i ma 9 letnie dziecko. i wlasnie wydaje mi sie ze to jest ten problem ta jego byla zona.... bo oni mieli razem swoj pierwszy raz... ja niestety mialam juz wczesniej dosc sporo partnerów i nie jestem tak ciasna jak byla ona i czasem maM wrazenie ze mimo jego dosc sporych gabarytów nie jest mu dobrze... a jeszcze to ze moje cialo nie jest takie idealne bo piersi nie sa takie jak u innych (nie takie idealne, okragle) i jeszcze wargi które sa duze... czasem jak mnie piesci mam watpilwosci czy jemu sie to podoba przez to mam problem z osiagnieciem orgazmu. ciagle mysle ze musialo mu byc lepiej z nia.. nigdy tego nie powiedzial ale chyba tak jest...martwi mnie wyglad mojego ciala a teraz jeszcze w dodatku jestem w ciazy i jestem taka gruba....... nie umiem z nim o tym porozmawiac. czy to wogle normalne ze mysle o jego bylej?? ze mam kompleksy z powodu wygladu?? i czy powinnam go o to spytac??

Gość wodniczek8
jetsem dojrzałym facetem mam 46 lat i miałem przez dwa lata romans z 25 dziewczyną. Było wspaniale! Baedzo miło ją wspominam Chetnie bym powtorzył :-)