Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadna dziewczyna z komina

dziewczyny ktore pija piwo w miejscu pulbicznym sie nie szanuja

Polecane posty

o zgrozo pelno teraz takich jest! zeszmacily sie dziewczyny. a potem sie dziwia ze faceci ich nie szanuja:O

Gość sergio lachone
a pub to dla ciebie miejsce publiczne?

a nie?:O

niektóre popijają wino z kartonu za przystankiem, doprawdy żałosny widok!

Gość a jak piją w domu
????

Gość Ale chandra B
osz ty cnotko nie wydymko no :O moge se pic gdzie mi sie rzywnie podobuje. A szanuje sie jak naj bardziej

Gość sergio lachone
to twoim zdaniem dziweczyna pijaca piwo w pubie jest zerem? to ty nim jestes wyglaszajac takie opinie

A jak piją sok z wódką, który nie wygląda na drina tylko na \'grzeczny\' napój to się szanują? :o I tak w góle to chodzisz do baru pić herbatkę z cytrynką? :o

Gość eeeeeeeeeeee
żałosny temat i prowokacja :O

dziewczyny nie powinny pic w miejscach publicznych. wtedy daja sygnal facetom ze sie nie szanuja. a potem dziwia sie ze facetow nie moga znalezc. a kto by chcial pijaczke?

Gość makaron z biedronki
skoncz pierdolic bo jestes tak pusta jak twoje opinie

Gość nie znacie się P
W miejscu publicznym laska powinna uwalić się drinkiem z papierową parasolką :D Wtedy zachowuje klasę i jest prawdziwą damą ;) No i koniecznie puścić pawia w toalecie żeby nikt nie widział - to też klasa... Takie sie szanuje ;) Piwo wolno pod warunkiem, że - tak jak ktoś tutaj napisał - za przystankiem, tajniacko pod balkonem czy za sklepem :|

puste to sa dziewczyny ktore upijaja sie na dyskotekach i barach i mysla ze sa super!

i co tak sie burzycie?! to jest moja opinia(i wielu innych ludzi). a wasze wypowiedzi poglebia moje zdanie o was...

Gość ttj...
Ja mam ogólnie kiepskie zdanie o osobach pijacych w miejscach publicznych - zarówno o facetach jak i o dziewczynach:o oczywiscie nie mówie o miejscach takich jak knajpy i puby tylko o miejscach typu przystanek albo ławka w parku

a tak naprawde to jestem trollem i siedzie teraz i popijam wareczke:D daliscie sie wciagnac:D

Gość tak najlepiej jak pije
tylko w domu, chowając w piwnicy, sama do siebie i cierpi na zaawansowany alkoholizm:D Od lat kobiety i mężczyźni pijają alkohol tylko w towarzystwie i tylko publicznie, bo po to on jest:O Pijali na dworach królewskich, w starożytnym rzymie na ucztach, od kiedy wymyślili wińsko, czy inne alkohole, pija się je tylko publicznie i tylko z innymi osobami, bo inaczej ma się powazne problemy. Ze sobą:O🖐️

Gość zbulwersowaaaaNA
tak bo porzadne dziewczyny powinny siedziec w domu i podawac piwsko oblesnym facetow idiota z ciebie

Gość piepszenie o szopenie
co Ty wogóle piszesz??? zwariowałaś??? ja jeszcze nie dawno siedziałam co tydzien w jakims pubie popijajac piwko z sokiem z kumpela i bylo elegancko. I mam faceta od 5 lat to co tez nie wolno. Daj spokoj nawet nie uwierze ze Ty taka swita jestes i nie pijesz, nie palisz itd :D zabawne. Z opini kilkuset ludzi wiekszosc takich topicow jest pisanych przez ludzi którzy wyprawiaja takie rzeczy i chcac sie usprawiedliwic wypisuja głupoty. Psycholog stwierdził ze wiekszosc z takich osob trafia na terapie, a reszta bnie dalej w swoje racje. :)

Gość piepszenie o szopenie
łatwo się tłumaczyć jak coś nie wychodzi :)