Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Higienistka myje pyska

Apel! Kafeterianie to już ta pora!!!

Polecane posty

To znaczy ze wieczorem już nie musisz? :P Niektorzy to robią na święta ... następna kąpiel dopiero na Wielkanoc :D

Jarek przecież jesteś starszy o 5 lat :P:P:P:P:P Myslalam ze mądry facet z Ciebie i czytasz ze zrozumieniem :) 👄

Gość ale nudy wszędzie
ile D, ma lat , a kogo to obchodzi , odbiło wam?

Mam dowód, pije piwo i na dodatek nie jestem dziewicą :P ojjj wydało się ... :O A ty znow wierzysz w pogloski ehhh

Gość Delicious__
ona ma naprawde niecałe 15! zadajcie jej pytanie chociazby o mature:/ ja ją znam z rzeczywistosci nie netu, upewnijcie sie pytajac o co chcecie:D ehh:D zabawnie

no slucham slucham .... aaaaa moze szukasz na kafeterii tematow w ktorych to pisalam? :P Radzę szukać na Dietach bo kiedys sporo tam siedzialam :D

Gość Delicious__
no wlasnie:D tak naprawde zakompleksiona 15 . ktora lansuje sie na niewiadomo kogo a jesteś z Zamościa i masz na imie Ania

Brawo pomarańczko :) Mam na imię Ania, ale Zamość, kurcze nawt nigdy tam nie bylam ... a szkoda :) probuj dalej :P

Gość Delicious__
no juz Ci zaokraglilam te połówke abys sie tak nie żaliła. i właśnie dlatego ma troche tzytzków. bo jest spasiona:D wiec jednak chłopaki walczcie o zdjecie . tylko małocitojędrne:D

Teraz jestem już Twoim slonkiem? Nie zaprzeczę .... pozycja to szczegolnie przypadla mi do gustu :P