Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkolud

wysoki wzrost

Polecane posty

Gość wielkolud

mam 14 lat i 174 cm uważam że jestem za wysoka jak myślicie będe jeszcze rosła moja mama jest odemnie niższa tata wyższy o centymetr siora i brat sa niżsi odemnie a drugi brat ma ponad 180 cm

Gość wielkolud
nie mam się z czego cieszyć ja jestem najwyższa z moich koleżanek to komicznie wygląda bo moje najlepsze koleżanki mają po 150 troche wyższe

Gość ojezusmamarinaaaa......
ile ja bym dała żeby tyle mieć, ojaa:( i długie zgrabne nogi . A nie jak taki karakan, wolisz 162cm jak ja?:O

Gość ***gwiazdeczka***
słuchaj "wielkolud" jesteś jeszcze bardzo młoda i nie doceniasz swojego wzrostu- wierz mi!- 14 lat to jest taki wiek kiedy ma się dużo kompleksów- wiem po sobie:)! Ale powiem Ci tak: nie patrz na koleżanki, które mają po 150 cm, bo ONE ZWYCZAJNIE CI ZAZDROSZCZĄ! 150 cm to bardzo mało! A wierz mi- niektóre dziewczyny potrafią być naprawdę fałszywe i zawistne i robić komuś przykrość właśnie dlatego bo mu zazdroszczą! Teraz jesteś w takim wieku, że porównujesz się do rówieśników, ale nie przesadzaj z tym za bardzo- nie porównuj sie do lasek 150 cm, bo one ci naprawdę zazdroszczą. Ja mam 171 cm wzrostu- tylko 3 cm mniej od ciebie- i wszystkie moje niziutkie koleżanki- te po 150, 160 cm mi zazdroszczą- dodam, że nie są przy tym dla mnie specjalnie miłe i szczere:( :(- ja to widzę! Więc głowa do gory- to one powinny się martwić, a co do wzrostu_ "wielkolud" to nie jest dobra ksywa dla ciebie, bo żaden z Ciebie wielkolud! :) pozdrawiam i 3maj się!

Gość dziewczynoooo
zamiast sie martwic to siedz i sie ciesz. ja mam 176 cm i jestem bardzo zadowolona. masz zajebisty wrost a jeszcze napewno urosnesz kilka cm

Gość A cóz Ty mozesz
To prawda,jestes zdecydowanie za wyskoka,trudno Ci bedzie znalezc faceta:(faceci nie lubia długich do nieba:)

Gość gosssssssssska
w wieku 14 lat mialam 177cm, teraz mam 21 lat i tylko 180, wiec sie nia martw duzo nie powinnas jeszcze urosnac:P wysokie kobiety są super:D wiem po sobie :D

Gość vol
jak figure masz OK to napewno fajnie wygladasz:) wiem ze pewnie dziwie sie czujesz jak wiekszosc kolezanek masz takich po 150cm ale nie masz sie czym martwic:) musisz tylko poszukać sobie wysokiego chłopaka;)