Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promie

A ja niestety odchodzę od mojej żony, bo

Polecane posty

Gość Promie
No nie, świat jest pokręcony, i bardzo często wszystko jest akurat nie tak i nie w porę Ale to już chyba takim naszym zadaniem jest odkręcanie tego wszystkiego, jak choćby, tak oczywistej rzeczy abych czcieć się wzajemnie kochać!!!

Gość Promie
Ameelka a jak nazywa się ten artykół - bo ten link to jest chyba tylko do strony!!! - i o czym jest??

Gość dirty harryy
Mysle ,ze popełniles bląd postepujac w ten aposob,ze wyprowadziles sie.To szantaz .Mogles spowodowac inna sytuacje np wzbudzic w niej zazdrosc delkatnym romansikiem Kobiety musza zrozumiec ,ze my jestesmy gora.Nie chce seksu ,bo nie ma z niego pryjemnosci i na pewno po kryjomu sie masturbuje .

Gość Promie
dirty harryy Nie masz racji - włąśnie teraz, po tym co zrobiłem jest dobrze, i żona się przytula i chce się kochać, a przede wszystkim zaczęła widzieć małżeństwo jak coś więcej niż tylko społeczny aspekt, że to jest przede wszystkim damsko - męski związek.

Gość to tylko jaaa23
Promie Moze jak zona poczuje jak to jest stracic kogos ukochanego, moze wtedy zapragnie okazywania uczuc i bliskosci. Bardzo mnie dziwi ze ona nie chce seksu, moim zdaniem to sie juz nadaje na wizyty na psychologa, pewnie ma jakas blokade. Szkoda ze sama nie chce o tym rozmawiac. Czy ona nie widzi ze zyjecie jak brat z siostra albo kolezanka z kolega?