Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalicz

Trudny wybór-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość natalicz

hej Jestem w rozterce bo nie wiem na co pojsc czy na prawo czy na architekture.Wiem ze na prawie mialabym latwiej bo rodzice maja tam znajomości tylko nie wiem czy by mi sie to podobalo.Architektura tez nie jestem pewna czy to mi sie spodoba bo jeszcze nie bylam na rysunkach:/A mam tylko tydzien na lpodjecie decyzji :/Odpowiadajcie

Gość natalicz
to nie jest smieszne ,bardzo prosze was o rade bylabym wdzieczna

Gość natalicz
Nie ale widze ze robisz sobie z tego żarty:P

Gość natalicz
czemu z niesmaczona?Przeciez to normalne ze ludzie maja wiele trudnych decyzji do podjecia i radza sie innych

Gość natalicz
czy ktos moze mi doradzić?;)

zniesmaczona jestem bo: tak naprawdę nie wiesz co chcesz w życiu robić: \"Wiem ze na prawie mialabym latwiej bo rodzice maja tam znajomości tylko nie wiem czy by mi sie to podobalo.Architektura tez nie jestem pewna czy to mi sie spodoba\" może więc poszukaj czegoś co cię naprawdę ciągnie a nie idź tam, gdzie rodzice chcieliby byś poszła. ja rozumiem, że architektura to jest kierunek bardzo popularny teraz i dobrze opłacany zawód, ale jak masz sie wykształcić na architekta bez umiłowania zawodu i bez smykałki to może jednak nie tędy droga? a jesli chodzi o prawo.... znajomości też mnie brzydzą :o dlaczego akurat te kierunki?

Gość natalicz
Szczerze to te kierunki mnie nawet kreca,bardzo lubie rysować ale wlasnie nie wiem czy sobie poradze bo nie mam wystarczającej wiary w siebie choć chodze do gdyńskiej 3,a co do historii moi rodzice mowia ze to fajny zawod i czasami wydaje mi sie ze naprawde jest fajny:D A nie mam pomyslów na inne kierunki...

Gość natalicz
sorki co do prawa mialo byc

wybacz ale nie wiem co to jest gdynska 3 :) a nie masz czegoś co tak naprawdę cię pociąga? w koncu moze bedziesz to robic całe życie

Gość natalicz
ro co o tym myślicie?:D

zdecydowanie odradzam prawo..studiowalam..tylko dla pasjonatow...architektora jest zdecydowanie lepsza...tez mialam kiedys dylemat co wybrac i gdybym teraz stala przed takim wyborem...to zdecydowanie wybralabym architekture...

Gość natalicz
aha tylko iwesz wtedy musze sie przenieśc do innej klasy zeby isc na architekture i dlatego mam tydzien czasu a jestem w 2 klasie i troche sie z tamta klasa zylam.A gdyńska 3 jets to 3 liceum w Polsce;)

Gość natalicz
Mala fu czy teraz jesteś prawnikiem?:DCzy moze jesteś na innym kierunku studiow...

Gość Wet wipes
jezu ludzie jak można podejmować tak ważne decyzje życiowe radząc sie zupełnie obcych ludzi na jakimś forum?? Poprzewracało sie wam w głowach po świętach czy jak??? a jak kiedyś będziesz żałowac to powiesz ze to wszystko przez tych ludzi z kafeterii którzy ci poradzili iść na to a na tamto nie???? Normalnie takie pytania mnie zabijają!

Gość natalicz
to jak co myślicie o tym wszytkim i co byście zrobili gdybyscie byli na moim miejscu?;)