Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

jest sens ciagnąć znajomość na odległość?

Polecane posty

Gość vvvvv

Poznaliśmy się przez internet , mieszkamy daleko od siebie, jakieś 300km. Oboje pracujemy i nie chcemy tej pracy zmieniać, mamy przyjaciół i rodziny w swoich miastach, nie wiem czy jest sens to ciągnąć, bo ani ja nie zamieszkam w jej mieście ani ona w moim :(

Gość vvvvv
A jakie jest wyjście z tej sytuacji?

jezeli to ma tak wygladac ze kazde w swoim miescie i widzicie sie raz an tydzien czy miesiac, nie zamieszkacie razem to bez sensu ciagnac ale jezeli ktores z was chce sie przeprowadzic do drugiego po jakims czasie to jak najbardziej radze sprobowac:)

Gość vvvvv
Ale skoro ja nie chcę się do niej przeprowadzać, ani ona do mnie to chyba sensu nie ma. Szkoda, bo myślę, że bylibyśmy razem szczęśliwi :( Nigdy więcej poznawania przez internet. Chyba lepiej być z dziewczyną , która sie mniej podoba, nie jest tak fajna ale przynajmniej bliżej mieszka.

Gość bzdury opowiadasz
Co to jest 300 km????? mnie dzieli z ukochanym 2000 km i za nic w świecie nie zamieniłabym go na kogos innego kto blizej mieszka

Gość ccc..
vvv skoro tak mowisz to nie zalezy ci na niej przykre to

widywanie raz w tygodniu az takie zle nie jest przy takiej odleglosci.........niektorzy sie tak widuja chociaz mieszkaja w jednym miescie..ale poprostu czasu nie maja...natomiast wydywanie sie raz w miesiacu to juz nie przejdzie.....

Gość vvvvv
Ja bardziej zastanawiam się nad przyszłością, bo co jeśli zdecydujemy się być razem? Ktoś by się musiał wtedy przeprowadzić.

podobno miłość zwycięża wszystko, więc może próbujcie. ale wkoncu ktoś będzie musiał zmienić swoje życie..

vvvvv ---> no przecież to jest oczywiste. Związek na odległość można ciągnąć przez pewnien czas, ale w końcu przychodzi taki moment, że trzeba się konkretnie zdecydować: albo w tą, albo w tą

ale wiesz, ja bym się nie zastanawiała, nad tym.. gdybym się zakochała naprawdę, gdybym poznała miłość swojego życia.. tą tzw. drugą połówkę.. nie zostawiłabym jej ze wzgl na odległość

Gość no ciekawa jestem
do fajna madchen, mowisz po niemiecku? ;)

Gość jkjhkjh
ty i ona idzcie na kompromis - zamieszkajcie w miescie ktore znajduje sie w polowie drogi miedzy toba a nia ;)

Gość wiesz..
ja jestem zagranica, w polsce bywam co okolo 3 miesiace, w polsce jest chlopak, on pisze przesyla zdjecia, zalezy mu... wie jak jest no ale pisze a ja tez nie chce konczyc kontaktu :( przerabane 😭