Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona jak burak

Czerwienie się! Pomocy!

Polecane posty

Gość czerwona jak burak

Nie wynika to jednak ze wstydliwosci lecz np gdy wchodze do cieplego pomieszczenia z zimnego. Od razu staje sie czerwona! To tak nie ladnie wyglada! Ostatnio ktos powiedzial,ze moge miec chora tarczyce - mozna to jaos powiazac? Prosze pomozcie!

są specjalne kremy pomagające w takich sytuacjach, z tych co znam to na pewno w oriflame był taki specjalny na zaczerwienienia, niby zwykły krem ale byl trochę koloryzujący i czerwienienie się przestawało być tak widoczne. poszukaj w drogeriach albo najlepiej w aptece, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)i ważna sprawa, nie stosuj kremów nawilżających krócej niż na 25 minut przed wyjściem na zewnątrz, bo zimna temperatura niszczy wtedy komórki w skórze co jeszcze badziej sprawia, że skóra staje się silnie uwrażliwiona co objawia się czerwienienien

Gość ja mam tak samo
też się czerwienię,tak jak mówisz nie ze wstydu, z róźnicy temperatur, jak się przestraszę,jak się stresuję, poprostu każde emocje widać na mojej twarzy i nie musi to być wstyd:(((((to jest strasznie krępujące bo mnie często paraliżuje w kontaktach z innymi...:(((

Gość czerwona jak burak
----->"Ja mam tak samo" Jak sobie radzisz? Nie wyobrazam sobie wyjscia do pracy bez makijazu. Zauwazylam,ze nawet gdy sie zaczewienie a mam makijaz to lepiej wygladam. Zastanawiam sie nad kupieniem jakiegos odpowiedniego kremu. Ale jakiego??:(

Gość przerwa miedzy palcami
no przecież napisałam :O też takmam teraz nawet bez powodu mam jakies czerwone plamy wokól nosa ogolnie to sie srednio robie czerwona 5-6 razy na dobe moje naczynka tego nie wytrzymaja i chyba w przyszlosći skończy sie to trądzikiem rózowatym :O

Gość ja mam tak samo
ja chyba wypróbuję ten krem IWOSTIN , zobaczę jak działa. Radzę sobie tak jak Ty ...podkład podkład i jeszcze raz podkład.Ale jak miną 3-4 godz. i podkład zaczyna spływać ( bo niestety mam mieszaną cerę) to jest problem. Chociaż i tak przez podkład czerwień przebija:((((((((((((((((((((( To jest takie krępujące..:(

Gość ja mam tak samo
tak mało osób ma z tym problem...?:( no to ja mam pecha że jestem w tej małej grupce:(

Gość ijaija
gdzies byl juz topik o tym poszukaj bo porad było duzo

Aby poprawić stan swojej cery musicie pielęgnować ją kosmetykami do cery naczynkowej. Należy również zabezpieczać ją przed mrozem,słońcem,silnym wiatrem itp. itd. ale to wszystko pewnie już wiecie