Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaa

nie umiem sie malowac

Polecane posty

lu_neeeeeetka wpadnij na slask to sie z toba chetnie wybiore na zakupy :D jesli chodzi o korektor to dobry i tani jest z miss sporty,taki w sztyfcie,,a z drozszych to z orilame...a tak w ogole to ile masz lat?? bedzie latwiej dopasowac kosmetyki...

ja moge pojsc bardzo chetnie :) a korektor antybakteryjny do cery tradzikowej ja mam fajny ale zdarła sie nalepka i nie pamietam firmy :P

Gość lu_netkaaaaaaaa
jestem z okolic poznania :D

Gość lu_netkaaaaaaaa
no ale te korektory tez amja kolory... zielony, brazowy, itp. staje przez stoiskiem np. w rossmanie i zupelnie nie wiem co wziac ... :(

Gość lu_netkaaaaaaaa
kurde, wiem, ze nie bede miec nigdy aksamitnej cery, ale widze, ze niektore dziewczyny umieja wszystko ladnie zatuszowac... że tez sie z takim darem nie urodzilam :(

zielone to jest "masc" antybakteryjna a brązy to te co kryja :) musisz poprobowac :) na reku tylko w dobrym swietle

Gość lu_netkaaaaaaaa
musi byc jasniejszy mocno? zastanawialam sie nad pojsciem do kosmetyczki, ale kumpela kiedys byla i ją jak z cyrku wypuscila ;p

nie nie. 19 lat to nie stara :P ale zblizaja sie 20 urodziny i nie bedzie juz ,,nascie\'\' lat. To dobrze, ze dalabys mi mniej :)

musi byc taki zeby zakryl wiec najlepiej taki jak skora lub lekko!! ciemniejszy...no niestety niektore kosmetyczki nie sa dobrze dokształcone

Gość lu_netkaaaaaaaa
a madziutka ile bys mi dala lat? i co jeszcze poprawioc w swym wygladzie, by wygladac jak czlowiek :O

jak juz bedziesz sie korektorowac to najlepiej pozniej cala twarz pokryc lekko puderem zeby kropki sie nie odroznaly :) jesli ktoras chce jeszcze jakas rade to pisac :)

Gość lu_netkaaaaaaaa
pamietam jak kiedys mama mi kupila koretor, ja z 15lat mialam, pelno ryszczy, a ten korektor mocno opalony heh

lu_netkaaaaaaaa dałabym ci 18/19 napewno nie wiecej :) a zeby wygladac jak "czlowiek" musisz zakryc niedoskonałosci i sie ładnie usmiechnac :)

Gość lu_netkaaaaaaaa
hahahah mam 25 hihi... :) wlasnie-nie usmiecham sie... mam jakas depresje wtorna... przemoc w dziecisntwie, itp. oddzialywuje caly czas na psychike, nie umiem sie tego pozbyc :(

nie klam z tym wiekiem :) musisz sie ładnie usmiechac bo cie nikt nie zechce hehe zartuje buzie trzeba ładnie pokryc oczka podmalowac i bedzie git az sama sie do lusterka usmiechniesz bo bedziesz ładnie wygladac :D

Gość lu_netkaaaaaaaa
mam sensique 04 matujacy lub sensique 104 rozswietlajacy (stare zapasy)

Gość lu_netkaaaaaaaa
oczu w ogole nie maluje, czasem troche tuszu... rzesy prote ajk druty :O

Gość lu_netkaaaaaaaa
bierzesz jakis podklad pod niego? wlasie ten krem z nivea? chyba juz bez lirene?

to podrecajacy i wydluzajacy tusz :) ewentualnie mozesz podkrecic zalotka ale to mozna sobie przywde zrobic :) a chcialabys malowac oczy tylko zalezy ci zeby zakryc cere?

daje krem nivea ten co pisałam + puder tylko na specjalne okazje jak ma byc mocno to liren + puder ale to rzadko bo robi sie maska

Gość lu_netkaaaaaaaa
sam nie wiem, dostalam kiedy o kumpeli tusz, czazasem uzywam, ale nie lubie jak sie rzesy kleja wrrrrrr mimo, ze malo daje

bo pewnie ma zła szczoteczke i dlatego sie sklejaja..prawidlowo pomalowane rzesy extra tuszem powinny byc porozdzielane :) tak naturalnie