Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Czy to czop sluzowy???

Polecane posty

O matko jestem w 32tyg a wlasnie zauwazylam ze cos ze mnie wyplywa...Takie jak geste bialko jajka,lekko zoltawe.Czy to jest czop?Nie mam skurczow,nic mnie nie boli.Wczoraj nie moglam zasnac,jakas nerwowa bylam...Jechac do szpitala?

z tego co czytalam to czop jest bialy gesty i moze byc podbarwiony krwia jednak powinnas to skonsultowac z lekarzem zeby jednak to nie byly wody płodowe lub cos innego

Chyba zaczelam troche panikowac.Zaczekam jeszcze troche i jak sie okaze ze to nie bylo takie jednorazowe tylko jest tego wiecej to pojade do szpitala.

jednak nie powinnas sie martwic na zapas , ja tez mam taki sluz nie raz nawet taki wodnisty i lekarz powiedzial mi ze jest wszyskto ok ale na wszelki wypadek mozesz zapytac swojego lekarza

ja mialąm duza ilosc wodnistego sluzu a dwa dni póxniej urodzilam :)

to nie jest go az tak duzo i mam go juz ok miesiaca i jest wszystko ok

Ja w sumie zobaczylam go wczoraj pierwszy raz,tylko nie skojarzylam ze to moze byc to.Dopiero dzisiaj jak bylo tego wiecej na majtasach to pomyslalam o czopie sluzowym.Kurcze ide zaraz na badanie krwi i jak wroce to zobacze co dalej.Nie byl wodnisty tylko raczej taki bardzo gesty,galaretowaty...