Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joleńka

Czy mam nadwagę??

Polecane posty

Mam 15 lat i mam wzrostu 160 a waże 60kg?? Czy mam nadwagę i co mogę zrobić zeby troche schudnąc

Gość masz nadwage
powinnas wazyc 50 kg zeby wygladac dobrze i zdrowo... a co zrobic hmm schudnac...masz 15 lat wiec i dobra przmiane materi odrobina ruchu i ograniczena w jedzeniu i po porblemie:) Powodzenia

Gość masz prawidłową wagę
do nadwagi jeszcze bardzo dużo Ci brakuje jedynie że wg "dzisiejszych standardów" lansowanych przez prasę kolorową i media powinnaś ważyc mniej niż 50 kilo ;-) waga wzrost minus 100 to waga jaknajbardziej prawidłowa

Gość masz prawidłową wagę
http://kalorie.net/modules.php?name=Bmi sprawdz sama, mieścisz sie w normach, tylko te kretynki z dziłu Dieta chcą Ci wmówic że powinnaś się odchudzac z pomocą drastycznych głodówek

sam fakt ze pytasz sie czy dobrze wazysz sugeruje ze zle Ci z ta waga, wazne jest jak ty sie czujesz! jakbys byla po 30 miala dzieci to ok ale nastolatka to mi sie kojarzy z taka lekkoscia, niewinnoscia a Ty prawdopodobnie wygladasz ,,ciezko\" zalezy tez ile cwiczysz, czy masz duzo miesni bo waga to nie wszystko tylko nie stosuj jakis drastycznych diet, ogranicz slodycze(stopniowo do calkowitego wyeliminowania) no i ruszaj sie i nie jedz smazonych rzeczy, a i pij duzo wody niegazowanej Powodzenia!