Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość 12345678910
kosmetyki mam dobre, HR, Chanel i Biotherm. może ja jakaś dziwna ;)

tez mam bardzo jasna cere nie mozesz za mocno sie malowac bo bedzie to "maska" wiec uwazaj z kolorami :) ja teraz zmykam na godzinke ale pozniej jestem do waszej dyspozycji :)

Gość 12345678910
tak właśnie robię, ale mam jeszcze grzywkę. W sumei to dobrze mi w niej, ale już mnie denerwuje (od ciągłego jej poprawiania brudnymi rękoma pojawiły się wypryski na czole :( )

to przypnij ja wsuwka (teraz jest duzo ładnych wzorow) kolo ucha i nie bedzie cie denerwowac :)

Gość anteczka
mam niebieskie oczy nawet moge powiedziec dosc wyrazny jest ten kolor niebieski moze wysle cimoją fotke to doradzisz mi osobiscie bo mam tez problem z dobraniem odpowiedniej fryzury do buzi ;/

Gość jestem gruba mam nadwagę
jestem wysoka i gruba, jak się ubierać?

Gość jestem gruba mam nadwagę
ty też nei wiesz?

Gość anteczka
haaalo a mnie ktos doradzi???

Gość anteczka
wysłałąm ci fotke czekam na odpowiedz ;) pozdro

Gość xxx21
Przecież napisała że wychodzi na godzinkę.. czytać nie umiecie ??

spokojnie...pisałam ze wychodze :) TERAZ JESTEM TYLKO NA GODZINE :) jestem gruba mam nadwagę -> nie mozesz nosic dopasowanych rzeczy...polecam tunike i spodnie albo dluzszy sweter plus spodnie...podaj swoje wymiary to cos powiem wiecej bo nie wiem jaka masz budowe ciała

Madziutka wysłałam Ci maila z moja buźka, prosze o pomoc.

Gość anteczka
ja tez ci wyslalam maila :)

Gość anteczka
i przepraszam ale nie doczytałam :)

Czesc Madziutka, prosilabym o porade kolorystyczna- makijaz + kolor wlosow, obecnie jestem blondynka, dosc jasna (farbowana), niebiesko-szare oczy z ciemna oprawa, dosc gleboko osadzone, ciemne brwi i rzesy waskie usta, cera sama nie wiem, nie blada, nie ciemna, jakas taka pomiedzy:) Wysylam tez fotke na maila w razie czego

Madziulka M - włoski sa spoko mozna by strzelic jakies ciemniejsze pasemka albo balejarz :) a makijaz po 1 trzeba zakryc ta błyszczaca sie buzie.cera jest ok tylko sie swieci - wiec albo puderek albo fluid tylko nie za ciemny bo masz jasne włoski...polecam dla ciebie puder w kulkach fajnie sie rozprowadza pedzelkiem oczywiscie :P po 2 oczy na codzien moga byc rozowe szare brazowe proponowałabym ci bardziej je pomalowac tak nawet blizej łuku brwiowego bo masz nieduze oczy :) po 3 rzesy zalotnie podkrecic zalotka i tusz wydluzajacy...po 4 usta masz malutkie wiec albo krem+podklad+blyszczyk po wyschnieciu kremu i podkladu lub taki blyszczyk chyba z mayballine powiekszajacy usta z aplikatorem w ksztalcie serca :) mam nadzieje ze wyczerpujaca wypowiedz :)

Dziekuje bardzo...:) Jeszcze moze tylko jedno pytanko, moglabys mi polecic jakis dobry podklad na ta blyszczaca buzie? Cena nie gra roli

AAA...i moze jeszcze jaka kolorystyka makijazu pasowalaby na wieczorne wyjscia? Sorki za tak wiele pytan, mam nadzieej,z e nie sprawie tym wwiekszego klopotu:)

Anul - odpisałam ci na twojego meila Madziula M - zaraz poszukam jakiegos fajnego podkladu dla twojej cery a na wieczorne wyjscie te same kolory plus brokat...jak sie zagrzeje to ci dokladnie napisze :) Przepraszam ze tak dlugo ale miałam wyjazd do klijentek na probny makijaz :)

Gość Exotic
HIhi przyszłam do Ciebie :) chociaz jestem rowniez na kosmetyce ale nie na wizazu wiec okiem specjalisty wypowiedz sie w tej kwestii :) buzke mam okragla wlosy z ciemna sliwka z natury rudzielec mam piegi itp w jakich kolorach na oczka bedzie mi dobrze( tylko nie fiolet!) zle wygladaja mi oczy w tym kolorze.

Gość a ja Ci tez wysle Swoje
zdjecie na maila tylko sie nie smiej:P

Cześć, ja zapytam o coś innego. Jestem wysoka, szczupła, z wąską talią. Jakie doradzałabyś mi fasony (z obecnie oferowanych na rynku) do BAZY, czyli podstawy szafy, taka zawartość minimum. Z góry dzięki:)