Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exotic

Przyszła Fryzjerka - doradzę fryzurkę

Polecane posty

Gość Dajecie się posuwać
wez ty sie lecz ale bedzie z ciebie fryzjerka po chu ju

Gość Exotic
Kajka21 odpisałam na gg ;)

Gość Exotic
jezeli jescze ktos ma jakies pytanka zapraszam dzis jestem dostepna do kolo godz 20 :)

Gość madagasakar
jezeli mam bardzo rozjasnone wlosy (wiele razy) czasem nawet sie lamia i sypia a pragne zrobc sobie trwałą , jak beda wygladaly wlosy po takim zabiegu? czy jest w ogole szansa? proszę o pomoc

Madagaskar- Kochanie wiele kobiet boryka się z takim problemem i nestety nie pomoze Ci zaden fryzjer ani nawet Jezus Chrystus. Juz mowie jak bedą wyglądały Twoje włosy po zabiegu o ile w trakcie sie nie spala. Trwała ondulacja jest to bardzo silny zabieg i nie poleca sie go na rozjasniane wlosy , oczywiscie mozna jesli wlos wyjsciowy jest tylko jeden raz rozjasniany tzn ze jak farbujesz wlosy to robisz sam odrost plus ewenualnie odrost z poprzedniego farbowania ale nie dalej ! Niestety tych włosów nawet nei odzywisz odzywkami ponewaz one sa spalone i nie zywe wewnatrz, mozesz je natluszczac co da Ci sliska powloke na powierzchni włosa ale nie zregeneruje wnetrza. musisz cierpliwie czekac az zrosną niestety :) pozdrawiam.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin