Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqver

Jak przebić samemu nos?

Polecane posty

Gość gość
K***a to prostate tank jack boys mode robiła

Gość Despeter
Od paru miesięcy mam zajawkę na przekucie sobie noska :) . Z wielu względów do kosmetyczki nie pójdę , gdyż boję się oddać swoje ciało w czyjeś ręce , bezpieczniej się czuje jak robie coś sama :) . Drugi powód jest taki , iż wydatek jest . 80 zl ? Jednakże samemu wyszłoby taniej i bez stresu :) . A więc rozchodzi się o to , ile będzie się to goiło ? Czy bardzo duże jest ryzyko , że dostanę jakiegoś zakażenia bądź coś gorszego ? :) . Czytałam wiele recenzji i każdy jest innego zdania . Nie którzy mówią , że jest to prawdopodobne przebiciem nerwa . Nie którzy znowu mówią , że w tych okolicach żadnego nerwa nie ma , więc nie ma się czego bać . Jednakże , więcej ludzi ewidentnie są na tak . :) Czy ktoś mógł by się zwrócić do tego , co napisałam wyżej ?

Gość Szoguneeek
Ja sama przeklowalam sobie nos 3 razy za zadnym razem nic mi sie nie stalo warge tez sama 4 razy pepek 3 razy i jezyk przeklowala mi kolezanka wszystko robilysmy sterylnie i z uwaga wiec to wszystko kwestia ostroznosci i czystosci:) a jezeli ktos chce wieciec przeklowalam te miejsca tyle razy poniewaz w pepku mi sie przerwal raz a raz wzielam za duzo skory w wardze jeden raz za daleko potem dobrze i mialam kolczyki z oby dwoch stron ;D

Gość gość
Jeśli chodzi o kolczyk w nosie to ja też chce sobie przebić. Mój starszy brat mi przebije. Przebijał mi już w uchu i było okej :P oglądnijcie sobie ten filmik naprawdę warty uwagi :) http://www.youtube.com/watch?v=jCCVThZ_1MY i nigdy kolczyk z kulka z trylu tylko taki zakrzywiony :)

Gość gość
samemu to lepiej po prostu tego nie robic :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gkstcfjcuvdk
Hej, mam nadzieję że pomorzecie! Mam 13 lat i BAARDZO chcę mieć tego kolczyka w nosie <3 mam igłę z apteki1/2 40 mm mogę nią przebić? gdzie mam nacelować igłę? bardzo boli? lepiejwbić szybko czy powoli?

Gość czupakabra12312312
Hej. Nie jest problemem przekłuć nos samemu i nie warto sluchac sie przemadrzalych rad w stylu lec do kosmetyczki czy piercera. tak! idz! jesli to jest przeklucie brwi, jezyka, sutka badz pepka - to ostatnie koszmarnie bolace a warto miec go dobrze znieczulonego :)) Wiec... kupujemy kolczyk, najlepiej wiekszy bo nosek puchnie, wenflon 1,2 - nie mniejszy ani wiekszy, rekawiczki lateksowe - wazna jest sterylnosc i najlepiej masc EMLA. nosek smarujemy mascia z wewnetrzej i zewnetrznej strony gruba warstwa, czekamy godzine. w tym czasie spirytusem odkaź kolczyk. ubierz rekawiczki , wyciagnij wenflon, narysuj kropke na nosie w miejscu w ktorym chcesz kolczyk, i powoli przekluwaj ;) wyjmij igle, odetnij koncowke wenflonu, w wenflon wloz kolczyk od strony jego konca i przeciagnij go do konca. kolczyk jest w nosku ;) pamietaj by codziennie dezynfekowac nosek najlepiej wacikami jednoraowymi nasaczonymi spirytusem ktore kupisz w aptece za grosze ;)

Gość malaga tiki tak i kasztanki
Pomocy jak mozna przebić nos w sekunde??? Pilna Pomoc

Gość gość
Może dziurkaczem spróbuj.