Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorówka czerwona

mąż właśnie wyszedł na piwko...ja nie

Polecane posty

bo musiał ktos z dzieckiem zostać.Jestem wkurzona na maksa!!Czy to tylko ja mam dziecko??Najpierw miała to byc impreza z kolegami z pracy,potem okazało się,że wszysscy będą z kimś,a my nie mieliśmy z kim dziecka zostawić.W efekcie tego ja zostałam w domu a on........poszedł sobie na to piwko.Czy ja oszalałam czy to on nie jest w porządku????

Gość czika2
Jeden powie: taka dola kobiety. Drugi powie: co za cham z tego faceta. Trzeci nic nie powie, bo tak ma we własnym domu.

ale nie o to mi chodzi,żeby teraz wymyślić sobie imprezę i zostawić go z dzieckiem.Nie chodzi też o to że poszedł,bo często wychodzi z kolegami.Chodzi o to ,że sytuacja zrobiła się podbramkowa,nagle nie mieliśmy nikogo do dziecka no i on po prostu ubrał się i poszedł.A ja co tam....mogę widocznie w domu posiedzieć,bo ja jestem odpowiedzialna za dziecko a on musi się pobawić!!

no dokładnie na tej zasadzie jak pisze groszek:D Kto pierwszy ten lepszy...

a tak.....w lodówce mam.....i już sączę bo inaczej by mnie szlag na pewno trafił w 5 min

Gość lady gggg
szczerze współczuje, ja bym sie wściekła i zrobiła awanture po jego przyjsciu, choc z natury jestem spokojna... Nie pozwól sobie na to przy nastepnej takiej sytuacji

Gość tez bym sie zdenerwowala
, ze tak po prostu ciekł i zostawil cie z dzieckiem jakby to nie jego bylo! swinstwo po prostu!!

Gość ijuz
stawiam ci piwko