Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starająca się o dziecko

długie cykle po odstawieniu tabletek anty

Polecane posty

Brałam tabletki logest przez rok odstawiłam je i przez pierwsze dwa m-ce miałam regularny okres a teraz mam cykle po 35-40 dni, martwie się tym. Czy któraś może tak miała po odstawieniu tabletek? I po jakim czasie się to unormowało. Staram się o dzidzie od 6 m-cy i nic nie wychodzi :(

Gość axnaxn
Po logeście miałam tak samo, z tym, że moje cykle przed braniem tabletek również były długie, dłuższe niż Twoje teraz. Po logescie pierwsze dwa cykle byly krotkie, jak przy tabletkach, natomiast trzeci przedłuzył się do 60 dni. Nie potrafie powiedziec co dalej, bo zaczelam brac Harmonet. Pozdrawiam

Gość o co ty sie martwisz
?:O przecież ot normalne cykle mnóstwo kobiet ma takie

martwie się bo zawsze miałam cykle 28-30 dni (przed braniem tabletek) a teraz mam około 40 i nie wiem co o tym myśleć tym bardziej że staram się o dziecko :(

Gość o co ty się martwisz
to weź się do roboty, nei martwisz sie;0 naprawdę nie masz powodu:)

Gość a ja mam bardzo krótkie
Myślę, że zapytanie o to lekarza nie byłoby głupie. Ja przed braniem tabletek miałam dość długie cykle ok. 31 dni. A teraz po rzuceniu piguł mam strasznie krótkie cykle, aż niewygodne. Srednio 26 dni, ale zdarzają się 24, z rzadka 27. Od razu miałam bardzo regularnie, ale właśnie tak strasznie często. To podobno ok, ale ja nie mogę się przyzwyczaić mimo,że to już 6 lat. Wychodzi 2-3 miesiączki w roku więcej :-(