Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhatKatieDid

Chcę miec figurę jak Kate Moss

Polecane posty

Gość Nelly17
Witam moje miłe panie ! Ja również mam trochę nauki, ale znalazłam dla was trochę czasu :) Ja jestem 2 dzień na mojej diecie czekoladówce ! I czuję sie super ! Nic nie jetm tylko pijeeee dużoooo wodyyyyy i jem jedna milke truskawkową :)

Gość Alessandra Ambrosio
Nelly17 dieta czekoladowa nie przyniesie rezultatow..nie posiada ona bowiem wszystkich niezbednych skladnikow potrzebnych do prawidlowego funkcjonowania organizmyu... jak skonczysz te diete to bedzie 100000% jojo.. kg wroca nadwyzka mimo ze bedziesz jadla jak ptaszek.. jednym slowem mowiac diety tego typu to sposob NA WIELKI TYLE! To samo glodowki.. zauwazcie jakie osoby sie za nie biora.. zqwsze te z nadwagą.. dlaczego? bo mysla ze to ich jedyna szansa.. a prawda jest taka, ze tylko pogarszaja sobie sprawe. spowalniaja metabolizm.. i zaczyna sie magazynowanie.. uwazajcie na tego tpu diety.. odzywiajcie sie po prostyu zdrowo.. wtedy schudniecie szybciej, zdrowiej i trwalej!!!!

Gość WhatKatieDid
ja podobnie jak dziewczyny jestem zwolennikiem zbilansowanej diety na jednej czekoladzie dziennie bym raczej nie przeżyła wiem że to okj 600kcal ale dla mnie to za mała objętość no i za mało błonnika sorry za prozaiczne pytanie, ale nie obawiasz się problemów z wypróżnieniem?

Gość Nelly17
Łokej :) W takim razie zaczynam ...... dietę kapuścianą :)

Gość Nelly17
Ja .... nie ..... :) nie mam takich problemów :)

Gość Nelly17
Ojj ... nie sorka ! Zaczynam warzywno-owocową ! Pomyłka :)

Gość Alessandra Ambrosio
nelly17 nie mow ze nie masz taki problemow bo prawda jest taka, ze nie wime co by bylo gdybys takowa diete stosowala dluzej... Czekolada powodj problemy z wyproznianiem czy tego chcesz czy nie.. i radze ci do tej diety warzywno owocowej dodac chude białko(twarogi, serki wiejskie, tunczyk, chude ryby, piesi z kurczaka badz indyka) i nie zapominac i zdrowych tluszczach ktore równiez w odchudzaniu odgrywają duza role( oliwa z oliwek, siemie lniane, sezam, slonecznik orzechy- najlepiej wloskie) To tak po krotce;)

Gość WhatKatieDid
dzisiaj udało mi sie okiełznać apetyt na słodycze, przynajmniej ten poranny jak ja nienawidzę sesji!!! przez to że prawie nie śpię ciągle mam ochotę na słodycze i w ogóle na jedzenie ale jakos dam radę zamiast słodyczy zainwestuję w orzechy, zawsze sa zdrowsze od czekolady

Gość Nelly17
Nie mam zamiaru jakoś dodawać mięsa, ponieważ jestem wege :) Jestem wege od 2 lat .... i póki co jets mi z tym dobrze :) Żyję i nie mam żadnych problemów .... :) Mięso mnie obrzydza i nie mam zamiaru go jeść :) Pije dużo napojów sojowych w których jest ponad 500g białka .... :) Jem batoniki sojowe i inne produkty (oczywiście jak nie jestem na diecie) :) Na razie czuje sie z tym super, a jeżeli kiedyś uznam że chcę wrócić do mięsa pójdę do mięsnego i kupię sobie 25dag prasowanej i zjem sobie kanapkę z szynką :) Hmmm ... więc nie będę dodawać żadnych mięs do mojej diety :) Ale dziękuję za wskazówkę :) Nie chce aby odebrano mnie źle, ale na prawdę czuję sie dobrze bez mięsa :) Pozdrawiam :) Dziś zjadłam pieczarkową i mussli :) Na razie nie jestem głodna :) teraz wybaczcie ale idę sie przygotować do jutrzejszego konkursu :) 3majcie się cieplutko :* Pozdro

Gość WhatKatieDid
no i jak wam idzie dziewczynki? ja cały czas zakuwam powoli trace siły

Gość Nelly17
Ja tak samo .... dziś miałam ten konkurs .... ludzie .... dajcie spokój ;/ Co to w ogóle było ?? ?? ?? ;/ Masakra

Gość WhatKatieDid
kolejna piątka:) kurcze, ale ile mnie to kosztuje?? jestem kłębkiem nerwów najgorsze że mogłabym cały czas żreć wrrrrrrr

Gość Nelly17
No to moje gratulacje !! :*:*:*:* tak 3mać :)

Gość WhatKatieDid
no i gdzie wy jesteście dziewczynki??

Gość Nelly17
Ja od jutra warzywno-owocowa :)

Gość Funky_Monk
po dluzszej albo i krotszej nieobecnosci witam Was drogie panie i melduje, ze u mnie zdrowy tryb zycia w trakcie. Nie wiem czy sa efekty..chyba trace wiare w siebie, nie chodzi mi o to ze rzucam sie na jedzenie bo nie wytrzymuje czy cos..nie nie nie. chodzi mi o psychike ;] odpiszcie

Gość WhatKatieDid
u manie masakra stresuję się więc jem fakt że dużo owoców warzyw no i ukochanej kapusty kiszonej, ale od czekolady nie stronię jeszxcze tylko ten tydzien i będzie lepiej mam nadzieję

Gość WhatKatieDid
no i się pozbierałam od wczoraj jestem na diecie 1200kcal dostałam nareszcie okres i bardzo mi spadł apetyt:)

Gość Katrin13
ja jak dostanę okres to mam apetyt za trzech, Ty to masz fajnie:)

Do autorki: to wspolczuje.Kate Moss ma krzywe,kosciste nogi i jest bardzo koscista.Na zywo wyglada jak trupek,serio,choc ubranie potrafi dobrac tak aby zamaskowac co nie co. Dlaczego chcesz byc taka wychudzona?Faceci wola kobiety sredniej wagi,nie kosciotrupy,ale takie zeby tu i owdzie cos bylo,troche kobiecosci,np.szczupla,ale aby piersi i troche pupy bylo...

Gość WhatKatieDid
Dziwka25 widzisz o piersi nie musze się marwić, bo praktycznie nie chudnę w piersiach i niezaleznie od wagi mam 75C a przed okresem nawet to 75C jest za małe. Nie uwazam zeby Kate Moss była jakimś wychudzonym wieszakiem Dla mnie wygląda bardzo szczupło, ale nie jest jakaś strasznie chuda Co do tych facetów... nie odchudzam sie dla facetów tylko dla siebie Czuję się lepiej gdy mam płaski brzuch nosze rozmiar 36 niż gdy nosze 38 i brzuch wystaje mi jak bańka z resztą ja sie zawsze bałam że ludzie mnie będą postrzegali jako taką wysoką, dobrze zbudowaną babę :P a ja chciałam być niska i drobna wzrostu nie zmienie ale tusze tak Niektórym dziewczynom pasują okrągłe kształty, a mi nie za bardzo szczególnie że mam kościste ręce i ramiona, wystające obojczyki, za to pupę, biodra i brzuch otłuszczone Rozumiem twój punkt widzenia, np taka Beyonce - super wygląda chociaz nie nosi rozmiary 34, tak samo J Lo

Gość WhatKatieDid
Fajnie się czuję jak tak cały czas nie podżeram:) dzisiaj już troszczeczkę poćwiczyłam:) wieczorem znowu nauka... ehhh trace siły cięzko być studentem

Gość Katrin13
i maturzystka:/