Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olalaura

POMUSZCIE PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Olalaura

Chodzi o to że jestem chuda a mam odstający brzuch... Mam 16 lat wzrost około 158 a ważę 45/47 Moje BMI wyniosło że mam idealną wagę... Nogi pokazuję z przyjemnością bo są ładne szczupłe... ZA TO BRZUCH... Pomuszcie mi co ja mam robić?? Niedługo Wiosna a ja? W tamte wakacje były dla mnie takie że chodziłam po plaży w majtkach od kostjumu a wyżej mniałam luźną cienką bluze do połówy tyłka... Bo wstydziłam się pokazywać brzucha, ale chce by w te wakacje było inaczej a do wakacji jest 6 miesięcy... może da się jeszcze coś zrobić? Teraz zamówiłam sobię "Zioła Ojca Andrzeja- Na odchudzanie" Może to coś pomoże? Ehhh. :( Wiem że jak przegladałam album mniałam na nich około 8/10 lat to mniałam płaściutki brzuszek... Wszystko zaczęło się potem... Wiem że jak byłam mała nie mogłam jeść białego chleba itp. Bo byłam uczulona, teraz mi przeszło to jem... Może od tego? Może powinnam wywalić ten produkt z mojego jadło spisu?... proszę napiszcie mi jakieś porady... Krem, masasz, herbata, ćwiczenia... Byle co PROSZĘ! tylko by pomogło i jak będzie się w kwietniu robić coraz goręcej, to zamiast zamartwiać się co ja w te upały włoże... to z sadysfakcją i Z radością wyczekiwać aż wszystkim pokaże że jestem chuda i mam piękny łaski brzuch... Odrazu się przyznam że KOCHAM! jeść... No ale kto nie lubi? Tylko czemu jestem chuda a mój brzuszek nie? Bo duży brzuchal to nie tylko nieładne ale i nieestetyczne...

Gość aniula79
Wiesz co, taką masz figurę i koniec - nic z tym nie zrobisz. Ja np. mam płaski brzuch, ładna talię, a masywne nogi - też ubolewałam z tego powodu długo i chciałam "coś" z tym robić. Niestety, bez większych skutków. Założę się, że masz wąskie biodra, a talii zero :( To taki typ figury! Ja Ci proponuję brzuszki - to na pewno pomoże w jakimś stopniu. Ale przede wszystkim proponuję Ci się nie przejmować!!! Mało która z nas ma idealną figurę! Dobieraj sobie takie ciuchy żeby zakrywały brzuch - teraz jest na to idealny okres, bo w modzie są luźne bluzki (obejrzyj sobie jakiś teledysk Cascady - spójrz na wokalistkę - ona też ma duży brzuszek - podpatrz jak jest ubrana!). Pamiętaj, że faceci zwaracają uwagę na to, co im pokażesz - czyli jeżeli masz zgrabne nogi - POKAZUJ JE! Jeśli masz ładny biust - POKAZUJ GO! No a brzuszek ukryj! Gwarantuję sukces ;)

Gość aniula79
do meaaa: chyba interpunkcji ;)

Gość aniula79
Elin Ty się sama naucz ortografii - słowo pisze się przez przez dwa i. I pokaż mi polonistko błąd, który zrobiła Olalaura bądź ja - ja Twój znalazłam, a napisałaś raptem jedno słowo! :)

Gość aniula79
Do meaaa: Ci też zawsze piszemy z dużej litery! Jak już zwracasz uwagę to sama pisz poprawnie. Laska zrobiła błąd w tytule, ale w tekście nie ma żadnego, no może ta interpunkcja! Dajcie jej spokój i jak nie macie nić mądrego do napisania to poszukajcie sobie innego forum - ooo! na tipsach ostro się kłócą, tam to są laski z prawdziwymi pazurkami, jest ostro, ostro ;)

Gość Olalaura
Do Aniula79: Dzięki :) Odrazu lżej :)

Gość Olalaura
"cascada" a co to za zespuł?