Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enfamil

MODA NA PEDAGOGÓW-powołanie czy przypadek -dyskusja

Polecane posty

Gość enfamil

#jak w kazdym zawodzie są specjalisci z powolania i pseudospecjalisci z przypadku #proszę o dyskusje na temat tego zawodu i ludzi w tym zawodzie #czy nie staje sie męczące, ze wszyscy studiują pedagogike? #kiepskie zarobki

Gość nonnonnnooooonoooooo
no tych niepowolanycch jest zdecydowanie za duzo, i o tym jestem przekonany poza tym pedagogika to studia dla matolów, jak sie nnie mozesz dostac na porządne studia to idziesz na pedagogike a potem nie wiesz co ze soba zrobic

Gość dodalbboniedoda
no właśnie..moze zaczniemy tu wymieniac tez pseudolekarzy,bibliotekarzy,górników,mechaników...jeśli nie chce sie uczyc to zawsze nauczyciel jest winny-i nie potrafi dobrze wytłumaczyc

Gość to cięzki chleb

bo czesto wina lezy wlasnie po stronie nauczyciela ktorzy przychodzi do szkly tylko z musu i nie potrafi zaszczepic tej wiedzy w dzieciach....... aa jesli dziecko skarzy sie to nikt i tak mu nie uierzy bo przeicez kuzwa nauczyciel ma zawssze racje to jest poprostu genialne myslenie.... mnie w liceum angielskiego uczyła uwaga MATEMATYCZKA! i tak jak wczesniej zawsze mialam celujace z tegoprzedmiotu tak jak na jej lekcje nie miałam wcale ochoty chodzic bo ona mila wyrazne problemy z wymowa po polsku a co do piero z angielskim......

Gość podyskutujmy