Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyniaaaa

DO TYCH CO MAJĄ MOTOROLE V3, pytanie

Polecane posty

Od niedawna mam te motorole. zmieściło się na niej tylko 15 wiadomości tekstowych! Czy w tym telefonie tak mało mozna mieć zapisanych esemesów? Czy da się to jakoś zmienić? plis

Miałam kiedyś ten telefon, on ma tylko 5 mb pamięci i nie można do niego dokupić karty, może masz zawalone przez inne rzeczy, np. zdjęcia, i dlatego tak mało smsów ci wchodzi. Nie wiem czy na smsy jest osobna pamięc wydzielona czy jest na wszystko .

nic nie mam, dopiero go 1 raz włączyłam w starym tel. nie miałam zdjęć... eh... jeśli tu się mieści tylko 15mesów to nie wiem czemu wszyscy go tak zachwalają...

Gość miesci sie
na pewno 30,a czy wiecej nie wiem. zawsze kasuje swoje msgs

Ja tam nie wiem kto go zachwala :/ W sumie jest tani a ma dosyć ładny wygląd, i pewnie dlatego aż tyle osób go ma. Ja tam się od razu przerzuciałam na V3i, ona ma 10mb pamięci i można dokupic kartę, chcoaiż jak ktoś nie potrzebuje odtwarzacza mp3 w telefonie to mu niepotrzebna ta pamięć. Ja tam nie wiem, moze gdzieś można rozszerzyć pamięć przeznaczoną na wiadomości tekstowe ale bardzo w to wątpię, żeby była taka funkcja. Może pousuwaj jakieś tapety albo obrazki, które od razu były tam wgrane, jak się da.

mi ze starego telefonu przeniosło się 15 i było napisane że brak miejsca na nowe. skasowałam kilka i mam stan pamięci 5 na 6 eh... no nie wiem w takim razie

Gość latte23
Nie wiem jak to możliwe. U mnie wchodzi z 50 spokojnie a jak wyczyszczę skrzynkę nadawczą do 0 to z 68. I miałam tak od początku jak tylko kupiłam. Moze po prostu idź do serwisu jutro.

ok dzięki, a macie jakieś uwagi na temat tego tel? coś ciekawego? z góry dzięki za wypowiedzi