Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uświadomcie mnie

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość Uświadomcie mnie

Mam do Was panowie poważne pytanie. Jestem powszechnie uważana za brzydką osobę, w sumie mam to gdzieś pogodziłam się z tym i właściwie jakoś się tym nie przejmuję. No, czasem ;). Chodzi mi o reakcję facetów na moją osobę. Niektórzy przechodzą obojętnie, niektórzy są na tyle 'mili', że puszczą jakiś 'przyjemny komentarzyk', natomiast niektórzy gapią się na mnie ewidentnie z zaskoczeniem(?) na twarzy, ale hm jakby to nazwać, nie wydaje mi się, że z obrzydzeniem . I właśnie chciałam spytać o co takim facetom kaman? NIe sądzę, abym im się podobała, bo chybaby byli psychicznie skrzywieni ;) Więc co? Zastanawiają się ' po co ktoś spłodził takiego potwora', albo 'do gazu ' albo myślą sobie ' ale laska'? W to ostatnie to nie wierze, tak napisałam, z poczucia humoru ;) Mam nadzieję, że dostanę odpowiedź na moje pytanie

Gość __lolek
skoro jesteś taka brzydka to patrzą i myślą sobie co za potwór kto ją zechce...

nie wiem 🖐️ pewnie bardzo niespotykany na +/- widok :O chociaż jak ci \"mężczyźni\" rzucający teksty i oglądający się są w gimnazjum :D toz a 5 lat im przejdzie raczej się za ludźmi nie oglądam... sam jestem brzydki :D

Gość Uświadomcie mnie
___lolek jakie to smutne ;) :o

Gość Kobitka Pelnom Piersiom
Sluchaj, jestes kobieta. Twarz to jedno a cialko to drugie. Moze masz obledna pupe albo superbiuscik... Nie ma niestety tak na swiecie, ze jedna osoba jest brzydka, glupia i do niczego.

Gość A poza tym
jak bedziesz dobrze - z przeproszeniem robic loda to nikt nie bedzie zawracal sobie glowy tym co o sobie myslisz.

Gość Uświadomcie mnie
ha ha ha ale potraficie pocieszyć ;)

Gość A poza tym
Wcale nie mam zamiaru Cie pocieszac. To jest samo zycie. Podrosniesz to zrozumiesz.

Gość Uświadomcie mnie
A po za tym- wcale nie potrzebuję twojego pocieszenia, dawno podrosłam i rozumiem ;) nawet nie wiesz jak dawno

Gość A poza tym
Jezeli - jak mowisz: "Dawno podroslas" to dlaczego zakladasz topiki, z ktorych tresci wynika, ze masz gora 20 lat ?

Gość Uświadomcie mnie
ponieważ mnie to interesuje, dlaczego nie mogę się spytać? a ty zaraz z lodami wyskakujesz tak jakbym nie wiedziała, co to jest, albo że niektórzy uważają że ' nie ważne czy potwór byle miał otwór'

Gość A poza tym
Poddaje sie. Dobranoc.

Gość Uświadomcie mnie
bye. śpij dobrze

Gość Uświadomcie mnie
a to niby dlaczego? bo mam dać wam zdjęcie i moglibyście ocenić? :O dzięki, ale oceniania w realu mam dosyć idę, bo faktycznie niczego ciekawego się tu nie dowiem...

--> Uświadomcie mnie Rób sobie co chcesz. Oczywiście że wklejanie tutaj swoich zdjęć, tym bardziej prawdziwych, narazi cię raczej na szykany. Natomiast tak jak napisałem , nie jestem wróżką więc nie wiem jaki jest powód { natomiast niektórzy gapią się na mnie ewidentnie z zaskoczeniem(?) na twarzy, ale hm jakby to nazwać, nie wydaje mi się, że z obrzydzeniem . } No sorry.. Po za tym zdjęcie nie oddaje wszystkiego.. ;)

pamietaj, ze kazda kobieta w sobie cos ma! moze byc brzydka ale miec to cos co przyciaga jak magnes! jak sie patrza to ciesz sie, widocznie wszystko w normie!

Pisałem to już wiele razy: Dla mnie nie ma brzydkich kobiet!!! :) (czasem tylko brakuje alkoholu :( ) A poważnie - zgadzam się z przedmówcami, że w kazdej kobiecie jest coś pociągającego. rzeba tylko umieć to wyeksponować. Jak wrzucisz mi na maila fotkę to będę mógl powiedzieć coś więcej.

Gość Uświadomcie mnie
bywalec są są ;) dzięki ale nie skorzystam :)

Gość vvvvv
Oni sobie myślą - jest taka brzydka, że pewnie musi się bardzo starać w łóżku :). Albo - jest taka brzydka, że nie musiałbym sie obawiać, że mnie kiedykolwiek zdradzi, czy raczej, że ktoś będzie ją chciał :)

Piękne nie jest to co jest piekne tylko to co się komus podoba.... [na dłuższa chwilę popadł w filozoficzną zadumę....] A gusta mogą być różne.... Jestem pewien, miła Autorko, że są tacy faceci dla ktorych jesteś 8-mym cudem swiata. :) Niewykluczone, że ja do nich też należę. Wierz mi, znam sie na kobiecym pieknie... Tym prawdziwym a nie lansowanym przez media. Gdyby tak nie było koleżanki z EKKM nie wybrały by mnie na swojego stylistę :) Jeśli jednak chciałabyś usłyszeć coś więcej - mój mail jest do dyspozycji :)