Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też chciałabym się poznać

jak namówić faceta na odchudzanie

Polecane posty

jest wysoki ale za gruby nawet mu czasem powiem kiedy termin bo to chyba już 8my miesiąc i pewnie bliźniaki

ja nie mam ani grama nadwagi a mój misiek się trochę spasł:(

Gość ccc..
a ja mam problem jak namowic faceta zeby przytyl on jada regularnie jak kobieta po 18 juz nie je. Jest wysoki i bez miesni

mhm dobra ale na dietę też by było warto go jakoś namówić bo trochę dużo ciałka ma i same ćwiczenia nie wystarczą ;)

to, co napisalam bardziej bylo do ccc.. :p jak namowic faceta na odchudzanie - nie wiem, sama probowalam, zmienil diete na jakis czas, a potem zaczal od nowa zrec ciastka, czekolade i pic cole. :/

Gość ccc..
tak juz go namawialam tzn lekko sugerowalam ale on twierdzi ze miesnie mozna zdobyc w inny sposob niz np podnoszenie ciezarkow np poprzez pompki czy podnoszenie sie na drązku. Ale na koniec powiedzial mi ze kazdemu to z czasem brzydnie i przestaj cwiczyc i on wlasnie nalezy do tych ktorym sie juz nie chce jest po 30:/

zawsze mozesz zastraszyc go, ze przestal cie podniecac. dla wlasnego dobra moze zacznie cwiczyc, ale jesli mniej zalezy mu na tym zeby cie podniecac niz na tym, zeby miec swiety spokoj, moze wpasc we frustracje i wycofac sie... najlepiej namow jego kolegow, zeby namowili jego. razem z innymi facetami bedzie mu lepiej/latwiej/przyjemniej chodzic na ta silownie.

Gość wjedz mu na ambicje
na facetów to dziala ;p

Gość a jaka waga

tak... wjedz na ambicje kochana.. ale delikatnie zeby sie nie obrazil... postaraj sie go wyciagnac na silownie itp... albo napisz nam jego wage i wzrost bo moze nie jest zle:) a tylko to twoje wyobrazenia:* badz soba.. nic na sile a bedzie dobrze:) daj mu do zrozumienia ze cos jest nie tak jak byc powinno ale nie przeginaj z blizniakami bo to zaboli

Gość a ja sie nie boje...
poszukaj w interku sababetina. polecam. maja dyzury w weekendy. sa super. ja u nich schudlem 2- kg, moj brat jeszcze wuecej. dzieki nim teraz jestesmy chudzi, piekni i nie may brzucha, troche boli na poczatku ale warto !!

Gość a ja sie nie boje...
oczywiscie 20 kg = z 78 na 58 w ciagu 3 miesiecy :)