Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie on

jak oduczyc faceta pewnego zachowania?

Polecane posty

jestem na forume ponad 2 lata, co daje ok 700 dni , podzielone na ilość moich postów to daje średnio 0,04 posta na dzien wiec się kurna nie ośmieszaj słonko :O :O :O :P :P pozatym wg Ciebie człowiek towarzyski nie korzysta z internetu czy jak ?? :O co do reszty = z mojej strony koniec tematu bo dyskusja nie ma sensu :D

Gość no nie mogęeee
teorai :-) za duzo piszesz o tej swojej "towarzyskosci"a jakbys była taka towarzyska tow iedziałabys ,ze takie zachowanie mezczyzny jakie opisała autorka postu jest niekulturalne.Widocznie Ty uwazasz,e swojego partnera mozesz ot tak sobie sotawic i niech On sie zajmuje soba i dlatego Tobie nie przeszkadza jak Twoj partner idac z Toba gdzeis po prostu Ciebie zostawia bo wie,ze das zsobie rade :-) Prawie kazdy mzoe dac sobie rade w takiej sytuacji,tym bardziej jak jest towarzyski ale niestety zycie we dwoje do czegos zobowiazuje.

Gość nie wiem jak ty to liczysz
16200 postow w 700 dni daje ponad 23 posty na dzien

fakytcznie pierdzielnęłam sie :D :D ale to też nie jest 23 posty bo jestem ponad 2 lata, jakieś 2 lata i 3 msce wiec wychodzi ok 20 postów na dzień i to wcale nie jest dużo zwłaszcza, ze pracuje przy kompie :P :P

Gość znam to 666
moj facet tylko raz zostawil mnie w knajpie na 20 minut !!!i nigdy wiecej tego nie zrobi albo koniec z nami. teraz zabiera mnie z soba ...