Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzieok1

PIGUŁKI ANTY A BÓL BRZUCHA

Polecane posty

Gość będzieok1

Czy podczas stosowania pigułek anty mogą występować bóle brzucha??Czytając ulotkę nic o tym nie pisano. Nie wiem , czy to zlekceważyć czy iść do gina.Biorę Triquilar.

Gość będzieok1
Od tygodnia. Przedtem brałam cyprest. Teraz lekarz zmienił na triquilar. Mam dysplazję w jednej piersi i stąd ta zmiana tabsów. W tym jest mniej hormonu. To dosyć silny ból. Aż mnie nogi od tego bolą. Przedtem przy braniu tych poprzednich nic nie odczuwałam. Nie wiem , czy to tak ma być.

jak to jest bardzo mocny ból to ja bym poszła ale to boli brzuch jako brzuch czy jajniki na przykład ?

Gość czerwonka
Hej, a wiecie czy dni płodne sa zaraz po okresie?

powinnas wiedziec że w pierwszych 3 miesiącach jakiekolwiek skutki uboczne są dopuszczalne bo organizm przestawia się na hormony. Jednak gdyy ból jest tak silny jak opisujesz lepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem .

Czerwonka na to nie ma jednej odpowiedzi, u każdej kobiety może byc różnie ale przyjmuje sie że dni płodne są mniej więcej w 12 - 15 d.c ale niekoniecznie

Gość będzieok1
Boli brzuch tak jak przy okresie. Do tego jeszcze plecy u dołu i od tego właśnie razem nogi. Jajniki mam zropwe. dwa tyg temu miałam usg dopochwowe. Wszystko jest ok. Więc skąd ten brzuch??

Gość będzieok1
Czy to może ma jakiś związek z nieprawidłową cytologi. Jak na razie czekam na wynik.

Gość będzieok1
Ale ja już mam dziecko.I nie bardzo wiem o co chodzi.